Capital TradeFX yttrande

Åsikter och information om Capital TradeFX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt tillförlitliga Capital TradeFX-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Capital TradeFX-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Capital TradeFX är baserat i: Hong Kong. Även om det inte är klart, eftersom det borde ha en Hong Kong-reglering, som Capital TradeFX aldrig nämner.

Om vi ​​pratar om reglering, Capital TradeFX är: eftersom det nämner att vara en reglerad mäklare, men inte nämner något annat, varken vem som reglerar det eller regleringsnumret heller, vilket får oss att tro att Capital TradeFX är ett oreglerat företag.

Capital TradeFX webbplats
Capital TradeFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Capital TradeFX erbjuder. När det gäller Capital TradeFX noterar vi att de erbjuder tre olika typer av konton eller medlemskap: Mini-kontot, Micro-kontot och Standardkontot.

Minikonto- Minsta initiala insättning på 300 $, upp till 1: 500 hävstång, variabel spread, inga provisioner.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 100 $, upp till 1: 500 hävstång, variabel spread, inga provisioner.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på 100 $, upp till 1: 200 hävstång, variabel spread, inga provisioner.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring om de finansiella produkter som Capital TradeFX erbjuder, förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, avsnitt med vanliga frågor, verkligen inte mycket mer.

 

Capital TradeFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +60 193 660 690

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.capitaltradefx.com

Klargörande: Investeringsföretaget Capital TradeFX arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Capital TradeFX värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner att den är reglerad men nämner inte var eller regleringsnumret (som får oss att tro att de verkligen inte har någon reglering), de nämner inte till vilket företag webbplatsen tillhör, när vi letar efter andra utvärderingar om Capital TradeFX har vi hittat mest negativa utvärderingar, CNMV (spansk tillsynsmyndighet) har markerat Capital TradeFX som en finansiell chiringuito ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Kapital TradeFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.