Capital Professionals Reserve recension

⭐ Åsikter och information om mäklaren Capital Professionals Reserve ⭐

¿Är mäklaren Capital Professionals Reserve (även känd som cp-r.net) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Capital Professionals Reserve pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Capital Professionals Reserve? Capital Professionals Reserve är en mäklare av: Forex och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Capital Professionals Reserve.

✔️ Var är den baserad? Capital Professionals Reserve är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Capital Professionals Reserve nämner bara falska regler, denna mäklare är inte listad i någon av registerna för de byråer som den nämner.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Capital Professionals Reserve webbplats
Capital Professionals Reserve webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Capital Professionals Reserve erbjuder. När det gäller Capital Professionals Reserve, noterar vi att den har 6 olika planer eller kontotyper:

🔹 Självhantera konto: minsta insättning på 250 XNUMX €.

🔹 Silverkonto: minsta insättning på 10.000 XNUMX €.

🔹 Guldkonto: minsta insättning på 50.000 XNUMX €.

🔹 Platinakonto: minsta insättning på 100.000 XNUMX €.

🔹 Diamantkonto: minsta insättning på 250.000 XNUMX €.

🔹 VIP-konto: endast på inbjudan.

kräva pengar med minåterbetalning

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att fungera är: WebTrader-plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: en kort förklaring av de tjänster det erbjuder, live-diagram, handledningar, vanliga frågor och svar, inte mycket annat.

✳️ Funktioner i Capital Professionals Reserve ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: cp-r.net

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Capital Professionals Reserve Valuation ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Saint Vincent och Grenadinerna)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Capital Professionals Reserve vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Capital Professionals Reserve säkert? Hur pålitlig är Capital Professionals Reserve? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om Capital Professionals Reserve.

❗ Uppdatering december 2021: BAFIN, Tysklands finanstillsynsmyndighet, har rapporterat Capital Professionals Reserve på grund av bedräglig aktivitet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella BAFIN -webbplatsen.

❗ Uppdatering juni 2022: FSMA, belgisk finanstillsynsmyndighet, har rapporterat Capital Professionals Reserve på grund av bedräglig aktivitet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FSMA-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Capital Professionals Reserve? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (44 röster)

2 tankar om “Capital Professionals Reserve - cp-r.net"

 1. Casimir Rodriguez Svara

  Det här företaget är en bluff. Jag rekommenderar dem inte. Jag försäkrar dig att när du vill ta ut kapitalet kommer du att få problem att göra det. JAG FÖRSÄKRAR DIG

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Casimiro Rodriguez, den här mäklaren ringde Capital Professionals är en bluff, har många investerare stämt Capital Professionals för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.