Skycapital yttrande

Åsikter och information om BudsFX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga BudsFX-mäklaren (aka budsfx.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

BudsFX-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Max LLC.

BudsFX är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, BudsFX webbplats nämner ingenting om att vara reglerat alls, BudsFX är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
BudsFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som BudsFX erbjuder. När det gäller BudsFX noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: bronskontot, guldkontot, platinakontot och diamantkontot.

Bronskonto: 24/7 live support, finansiell online-kurs, minsta handelsstorlek 0.01.

Guldkonto: 24/7 live support, finansiell online-kurs, e-bok, minsta handelsstorlek 0.1.

Platinakonto: 24/7 live support, finansiell online-kurs, e-bok, webbseminarier, analyschef, minsta handelsstorlek 0.2.

Diamantkonto: Live support 24/7, gratis VPS-tjänst, finansiell kurs online, e-bok, webinarier, analyschef, minsta handelsstorlek 0.5.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: Sirix-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som BudsFX erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

BudsFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442039051136

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: budsfx.com

Klargörande: Investeringsföretaget BudsFX arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

BudsFX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra recensioner om BudsFX fann vi många negativa recensioner. 

Uppdatering från november 2020: FCA, Englands finansiella tillsynsmyndighet, har fördömt BudsFX på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av BudsFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.