Skycapital yttrande

Åsikter och information om BTSave-mäklaren

 

¿Är mäklaren BTSave (aka 93.115.28.197) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

BTSave-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: EZ2Go Ltd.

BTSave är baserat i: Dominica.

Om vi ​​pratar om reglering, BTSaves webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, BTSave är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
BTSave webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som BTSave erbjuder. När det gäller BTSave noterar vi att de har fyra olika planer eller kontotyper: bronskontot, silverkontot och guldkontot.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, 10 handels- och utbildningssessioner med ledande analytiker, tillgång till 100+ tillgångar, 3 VIP-signaler, första uttag gratis.

Silverkonto- Minsta 3.000 200 $ insättning, obegränsad handel och utbildningssessioner med ledande analytiker, tillgång till 5+ tillgångar, 5 VIP-signaler, XNUMX gratis uttag.

Guldkonto- Minsta 7.000 200 $ insättning, obegränsad handel och utbildningssessioner med ledande analytiker, tillgång till 5+ tillgångar, 10 VIP-signaler varje vecka, XNUMX gratis uttag

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som BTSave erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

BTSave-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +31-203-699-552  / +31-203-699-551

E-post: [e-postskyddad][e-postskyddad]

webbplats: 93.115.28.197

Klargörande: Investeringsbolaget BTSave arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

BTSave-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Dominica), när vi letade efter information och andra utvärderingar om BTSave hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av BTSpara? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.