Skycapital yttrande

Åsikter och information om BTCtradings-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga BTCtradings-mäklaren (aka btc-tradings.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

BTCtradings-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

BTCtradings är baserat i: Tjeckien (förmodligen falskt).

Om vi ​​pratar om reglering, BTCtradings webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, BTCtradings är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
BTCtradings webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som BTCtradings erbjuder. När det gäller BTCtradings noterar vi att det har 6 olika planer eller kontotyper: Micro-kontot, Brons-kontot, Silver-kontot, Guldkontot, Platinakontot och Diamond-kontot.

Micro-konto- Första insättning upp till $ 5.000, daglig analys, stationär och mobiloperatör, videohandledning, 24-timmars kundtjänst.

Bronskonto: Initial insättning upp till $ 25.000 24, daglig analys, stationär och mobiloperatör, videohandledning, XNUMX-timmars kundtjänst, webbseminarier och seminarier, dedikerad kontoansvarig.

Silverkonto- Första insättning upp till $ 75.000 24, daglig analys, stationär och mobiloperatör, videohandledning, XNUMX-timmars kundtjänst, webbseminarier och seminarier, dedikerad kontoansvarig, premium daglig analys, Trading Central.

Guldkonto: Initial insättning upp till $ 150.000 24, daglig analys, skrivbords- och mobiloperatör, videohandledning, XNUMX-timmars kundtjänst, webbseminarier och seminarier, dedikerad kontoansvarig, premium daglig analys, handelscentral, premium kundtjänst.

Platinakonto: Första insättning upp till $ 500.000 XNUMX (kontakta kontoadministratören för att ta reda på fördelarna med detta konto).

Diamantkonto: Minsta initiala insättning på 500.000 XNUMX $, (kontakta mäklaren för att veta mer om fördelarna med DIAMOND-kontot).

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: BTCtradings egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som BTCtradings erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

BTCtradings-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: btc-tradings.com

Klargörande: Investeringsföretaget BTCtradings arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

BTCtradings värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, dess plats i Tjeckien är tveksam eftersom den inte är reglerad i det landet, när vi letar efter information och andra betyg på BTCtradings hittade vi många negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av BTC handel? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

2 kommentarer om «BTCtradings - btc-tradings.com»

 1. Rapportera BTC svar

  De är ett gäng tjuvar.
  Dessutom är de desamma som btc-markets.com; för i telefon blir de förvirrade, rådgivaren och svarar med det andra namnet. Siffrorna från EU som kallas bedragaren Mia Carrera är nu avstängda och de var inte från London som de sa och från de som de kallade: 447833729382, 4420376928125, 447786532945, 447721172988 447721172988
  Det är redan många som drabbats och vi har redan rapporterat dem, det finns en grupp på mer än 60 och polisen undersöker frågan. De har ingen reglering att investera eller licens.
  Förena och rapportera: [e-postskyddad]

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej klagomål, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med BTCtradings-mäklaren. Det du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om BTCtradings-mäklaren.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, e-post, telefonnummer som de kontaktade dig från)?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.