Bstox24 recension

Åsikter och information om mäklaren Bstox24

 

¿Är mäklaren Bstox24 (aka bstox24.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Bstox24-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Saos Group Ltd.

Bstox24 är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Bstox24-mäklaren nämner inget om att vara reglerad, Bstox24 är en oreglerad mäklare.

Bstox24 webbplats
Bstox24 webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Bstox24 erbjuder. När det gäller Bstox24 noterar vi att den har fyra olika planer eller kontotyper: Basic-kontot, Silver-kontot, guldkontot och VIP-kontot.

Grundläggande konto: Minsta 200 $ insättning, tillgång till 100+ tillgångar, 3 utbildningssessioner med en senioranalytiker.

Silverkonto- Minsta $ 3.000 insättningsstart, tillgång till över 200 tillgångar, obegränsad utbildningssessioner med en senioranalytiker, 5 VIP-signaler, 5 gratis uttag.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 200 USD, tillgång till 5+ tillgångar, obegränsad utbildningssessioner med en senioranalytiker, 10 VIP-signaler varje vecka, XNUMX gratis uttag.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 50.000 100, tillgång till 10+ tillgångar, 3 utbildningssessioner med en senioranalytiker, XNUMX VIP-signaler, gratis första uttag.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: en plattform som är typisk för Bstox24.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Bstox24 erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Bstox24-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

webbplats: bstox24.com

Klargörande: Investeringsföretaget Bstox24 arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Bstox24 Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, dess bas ligger i ett land som är mycket osäkert att investera (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra recensioner om Bstox24 fann vi många negativa recensioner.

Uppdatering september 2020: CONSOB, italiensk finansregulator, har rapporterat Bstox24 för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Bstox24? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.