Mäklare Huvuduppfattning

Åsikter och information om mäklaren Broker Major

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren Broker Major (aka brokermajor.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Broker Major, är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Broker Major Ltd.

Mäklare Major är baserad i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, Broker Major-webbplatsen nämner absolut ingenting om att vara reglerad, Broker Major är en oreglerad mäklare.

Broker Major webbplats
Broker Major webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Broker Major erbjuder. När det gäller Broker Major noterar vi att den har fyra olika planer eller kontotyper: Mini-kontot, Standardkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Minikonto: minsta initiala insättning på $ 500, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, 24 timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, första 5 transaktionerna riskfria

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 5.001, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, personlig handelsrådgivare, sms-varningar, 24-timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, första fem riskfria verksamheterna.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 10.001, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, personlig handelsrådgivare, sms-varningar, 24-timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, första 5 riskfria affärer, VIP-handelsstöd.

Platinakonto: $ 15.001 minsta initiala insättning, hävstång upp till 1:50, flytande spread, tillåten säkring, expertråd, personlig handelsrådgivare, sms-varningar, 24 timmars support, minsta handelsstorlek 0.01 partier, negativt balansskydd, tidigt 5 riskfri handel, VIP-handelsstöd.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: Sirix-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Broker Major erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Mäklare Viktiga funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 07985590944

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: brokermajor.combrokermajor-fx.com

Klargörande: Investeringsföretaget Broker Major arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Mäklare större värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (Marshallöarna), när vi letade efter information och andra recensioner om Broker Major hittade vi ett stort antal negativa recensioner.

Uppdatering oktober 2020: CONSOB, italiensk finansregulator, har rapporterat Broker Major för bedräglig verksamhet.

Uppdatering i december 2020: CONSOB, italiensk finansregulator, har rapporterat Broker Major för bedräglig verksamhet.

Uppdatering januari 2021: FCA, brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, har rapporterat Broker Major för bedräglig verksamhet.

Uppdatering februari 2021: CONSOB, italiensk finansregulator, har rapporterat Broker Major för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Broker Major? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.