Skycapital yttrande

Åsikter och information om Bprimes-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Bprimes-mäklaren (aka bprimes.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Bprimes-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Market Capital Ltd.

Bprimes har sitt säte i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, Bprimes-webbplatsen nämner ingenting alls om att vara reglerad, Bprimes är en oreglerad mäklare.

 

Skycapital webbplats
Bprimes webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Bprimes erbjuder. När det gäller Bprimes noterar vi att de har fyra olika planer eller kontotyper: Micro-kontot, Standardkontot, Premium-kontot och VIP-kontot.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $ 250, hävstång på 1: 400, spridning från 1 pip, handelsinstrument, femte decimal, exekvering till marknad, handel via telefon, provision $ 0, minimibelopp för operationen: 0.01 parti.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 500, hävstång på 1: 400, spridning från 1 pip, handelsinstrument, femte decimal, exekvering till marknad, handel via telefon, provision $ 0, minimibelopp för operationen: 0.01 parti, maximalt belopp för operationen : 60 standardpartier per position.

Premiumkonto: minsta initiala insättning (ej specificerad), hävstång på 1: 400, spridning från 1 pip, handelsinstrument, femte decimal, exekvering till marknad, handel via telefon, provision $ 0, minimibelopp för operationen: 0.01 parti, maximalt belopp av handeln: 60 standardpartier per position.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 20.000 / € 18,500, hävstångseffekt på 1: 300, fördelat på 0 pips, handelsinstrument, femte decimal, exekvering till marknad, handel via telefon, provision $ 6 eller € 5 per standard köp och säljparti, minimibelopp Handelsbelopp: 0.1 parti, maximalt antal öppna ordrar samtidigt: 400, maximalt handelsbelopp: 80 standardpartier per position.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Bprimes erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Bprimes-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 36 856 310

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: bprimes.com

Klargörande: Investeringsföretaget Bprimes arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Bprimes värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Marshallöarna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Bprimes fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Bprimes ? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.