BluFX recension

Åsikter och information om BluFX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga BluFX (aka blufx.co) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

BluFX-mäklaren är en mäklare av: Forex.

Mäklaren nämner vara en del av: BluFX Ltd.

BluFX baseras på: De hävdar att de är baserade i Storbritannien, men detta är falskt eftersom det inte visar något registreringsnummer eller någon reglering.

Om vi ​​pratar om reglering, BluFX-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, BluFX är en oreglerad mäklare.

BluFX-webbplats
BluFX-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som BluFX erbjuder. När det gäller BluFX noterar vi att den har två olika planer eller kontotyper: Lite Plan och Pro Plan.

Lite plan: Kostnad $25.000, ingen förlustansvar, $ 625 per betalning, ingen kontotillväxt, endast intradag, 28 valutapar och guld.

Pro-plan: costo $ 50.000, Inget förlustansvar, 1.250 28 USD per betalning, kontotillväxt, natt tillåten, XNUMX valutapar och guld.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som BluFX erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer.

 

BluFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: spanska.blufx.co.uk

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

BluFX-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och vi vet inte varifrån den verkligen verkar, eftersom informationen den lämnar är väldigt liten, de är väldigt lite transparenta. När vi letade efter information och andra recensioner om BluFX hittade vi flera negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av BluFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.