Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren BLO Interactive

 

¿Det är den riktigt pålitliga BLO Interactive-mäklaren (aka blointeractive.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

BLO Interactive-mäklaren är en mäklare av: finansiell rådgivning.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

BLO Interactive är baserat i: förmodligen Spanien, även om det inte är reglerat i detta land.

Om vi ​​pratar om reglering, BLO Interactive är: de nämner absolut ingenting om att vara reglerade, BLO Interactive är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
BLO Interactive webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som BLO Interactive erbjuder. När det gäller BLO Interactive noterar vi att det inte erbjuder information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att vara är: de nämner det inte, vi tror att de använder BLO Interactives egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som BLO Interactive erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

BLO interaktiva funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +34 91 046 88 44

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: blointeractive.com

Klargörande: Investeringsföretaget BLO Interactive arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

BLO Interactive Rating

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (de nämner att de är baserade i Spanien men de är inte reglerade i detta land, vilket får oss att tro att deras bas är falsk), när vi letade efter information och andra utvärderingar om BLO Interactive fann vi en massor av negativa recensioner. 

Uppdatering juni 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Rapporterad till BLO Interactive för bedrägliga aktiviteter.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av BLO Interactive? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.