Bixo Fintech yttrande

Åsikter och information om Bixo Fintech-mäklaren ⭐

¿Är mäklaren Bixo Fintech (aka bixofintech.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Bixo Fintech pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Bixo Fintech? Bixo Fintech är en mäklare av: fondförvaltning och finansiell rådgivning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Bixo Fintech Limited. (inga giltiga registreringsdata).

✔️ Var är det baserat? Bixo Fintech bygger på: det nämner att det är baserat i Storbritannien, Hong Kong och USA men det är inte reglerat i dessa länder, så vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Bixo Fintech nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

Bixo Fintechs webbplats
Bixo Fintechs webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Bixo Fintech erbjuder. När det gäller Bixo Fintech hittade vi inte information som indikerar att det finns olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Bixo Fintech erbjuder, avsnittet FAQ, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ Bixo Fintech-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +447520665189

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: bixofintech.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

Värdering av Bixo Fintech ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Bixo Fintech vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Bixo Fintech säkert? Hur pålitlig är Bixo Fintech? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Bixo Fintech.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Bixo Fintech? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «Bixo Fintech - bixofintech.com»

 1. Segrare

  Detta företag har lurat mig. Jag vet inte längre hur jag får tillbaka pengarna.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Victor, den här mäklaren ringde Bixo Fintech är en SCAMhar många investerare fördömt Bixo Fintech för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.