Skycapital yttrande

Åsikter och information om Bitsends-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Bitsends (aka bitsends.space) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Bitsends-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Bitsends är baserat i: Storbritannien (förmodligen falskt, eftersom det inte är reglerat i det landet).

Om vi ​​pratar om reglering, Bitsends webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, Bitsends är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Bitsends webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Bitsends erbjuder. När det gäller Bitsends noterar vi att den har två olika planer eller kontotyper: nuvarande plan och VIP-plan.

Nuvarande plan: Minsta initiala insättning på $ 10, vinst på 4% varje timme i 48 timmar, totalavkastning på 192%, omedelbar betalning.

VIP-plan: Minsta 500 $ insättning, 18% vinst varje timme på 24 timmar, 432% totalavkastning, omedelbar lön.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: Bitsends.spaces egen plattform

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Bitsends erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, inte riktigt mycket mer.

 

Bitsends funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +447031967430

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: bitsends.space

Klargörande: Investeringsföretaget Bitsends arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Bitsends värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var det egentligen är baserat, när vi letar efter information och andra recensioner om Bitsends hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering från juli 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Rapporteras till Bitsend.space för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Bitsends? Är du företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.