Skycapital yttrande

Åsikter och information om Bitfreezy-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Bitfreezy (aka bitfreezy.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Bitfreezy-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Bitfreezy Financials LLC.

Bitfreezy är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Bitfreezys webbplats nämner absolut ingenting om att vara reglerad, Bitfreezy är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Bitfreezy webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Bitfreezy erbjuder. När det gäller Bitfreezy noterar vi att de har tre olika planer eller kontotyper: Standardkontot, PRO-kontot och MDA-kontot.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 10, fördelat på 1.7, hävstång på 1: 1000, täckningsmarginal på 25%, expertrådgivare, negativt saldoskydd, provision $ 0.

PRO-konto: minsta initiala insättning på $ 100, fördelat på 0.9, hävstång på 1: 500, täckningsmarginal på 25%, expertrådgivare, negativt saldoskydd, provision $ 0.

MDA-konto: minsta initiala insättning på $ 500, fördelat på 0.1, hävstång på 1: 200, täckningsmarginal på 25%, expertrådgivare, negativt saldoskydd, provision $ 6.00.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT5-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Bitfreezy erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

Bitfreezy-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: bitfreezy.com

Klargörande: Bitfreezy-investeringsbolaget arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Bitfreezy-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra recensioner om Bitfreezy hittade vi många negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av bitfryst ? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.