Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren BitcoinMiningFXTrades

 

¿Är mäklaren BitcoinMiningFXTrades (även känd som bitcoinminingfxtrades.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren BitcoinMiningFXTrades, är en mäklare av: Forex och Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Bitcoinminingfxtrades Ltd.

BitcoinMiningFXTrades bygger på: det nämner att vara baserat i England, även om det inte är reglerat i det landet. Förmodligen falsk plats.

Om vi ​​pratar om reglering, BitcoinMiningFXTrades webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, BitcoinMiningFXTrades är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
BitcoinMiningFXTrades webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som BitcoinMiningFXTrades erbjuder. När det gäller BitcoinMiningFXTrades noterar vi att de har fyra olika planer eller kontotyper: Startkonto, Premiumkonto, Delux-konto och Exklusivt konto.

Startkonto- Minsta initiala insättning på $ 500, 35% vinst på 7 dagar.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, 50% vinst på 7 dagar.

Delux-konto- Minsta initiala insättning på $ 2.000, 70% vinst på 7 dagar.

Exklusivt konto: Minsta initiala insättning på $ 2.500, 85% vinst på 7 dagar.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: BitcoinMiningFXTrades egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som BitcoinMiningFXTrades erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

BitcoinMiningFXTrades-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: endast tillgängligt för VIP-klienter.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: bitcoinminingfxtrades.com

Klargörande: Investeringsföretaget BitcoinMiningFXTrades arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

BitcoinMiningFXTrades värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder, när vi letade efter information och andra utvärderingar om BitcoinMiningFXTrades hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering augusti 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporterade till BitcoinMiningFXTrades för bedrägliga aktiviteter.

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av BitcoinMiningFXTrades? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.