Binarytrades24 yttrande

Åsikter och information om mäklaren Binarytrades24

 

¿Är mäklaren Binarytrades24 (aka binarytrades24.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Det bör noteras att Binarytrades24 inte har en spansk version av webbplatsen, men på grund av ett meddelande från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska företaget.

Mäklaren Binarytrades24, är en mäklare av: CFD, Forex, Cryptocurrency och Binary Options.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det

Binarytrades24 är baserat i: Storbritannien, även om vi tror att de inte är baserade där.

Om vi ​​pratar om reglering, Binarytrades24 är: de nämner inte information om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Binarytrades24 webbplats
Binarytrades24 webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Binarytrades24 erbjuder. När det gäller Binarytrades24 noterar vi att de inte ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: låt oss skapa Binarytrades24s egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Binarytrades24 erbjuder, några live-diagram, egentligen inte mycket annat.

 

Binarytrades24-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: binarytrades24.com

Klargörande: Investeringsföretaget Binarytrades24 arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Binarytrades24 värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, det nämns inte till vilket företag det tillhör, det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det nämns inte regleringen av den brittiska tillsynsmyndigheten, vilket får oss att tro att de verkligen inte har någon bas där när de letar efter information och andra utvärderingar om Binarytrades24 lyckades hitta många negativa recensioner. I ett avsnitt på deras webbplats nämner de en mäklare som heter B2trades.com, av vilken vi också hittade många negativa recensioner.

Uppdatering 2020: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt Binarytrades24 på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Binärhandel24? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.