BigLiquidity granskning

Åsikter och information om BigLiquidity-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga BigLiquidity-mäklaren (aka bigliquidity.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

BigLiquidity-mäklaren är en mäklare av: Forex, ETF: er, kryptovalutor och CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: BigLiquidity.

BigLiquidity är baserat i: Cypern.

Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren BigLiquidity inte regleras av CySEC (Cypern), FSC (Mauritius) och IFSC.

Webbplatsen BigLiquidity
Webbplatsen BigLiquidity

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som BigLiquidity erbjuder. När det gäller BigLiquidity noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Standardkontot, Premiumkontot och Platinakontot.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $5.000, hävstång upp till 1:20, omedelbar körning.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $50.000, utnyttja upp till 1: 100, omedelbar körning, kryptovaluta- och metallhandel, PAMM-kontoinvestering, ingen byte.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $200.000, utnyttja upp till 1: 500, omedelbar exekvering, handel med kryptovalutor, metaller, ETF: er och index, insättningsförsäkring, personlig förvaltare, PAMM-kontoinvestering, inget utbyte.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: BigLiquiditets egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som BigLiquidity erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

BigLiquidity-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 44 (0) 256 18253

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: bigliquidity.com

Klargörande: Investeringsföretaget BigLiquidity arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

BigLiquidity Rating

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som regleras av organismer som vi inte anser vara särskilt allvarliga och osäkra, den är baserad i ett land med ett mycket dåligt rykte (Cypern), när vi letade efter information och andra utvärderingar om BigLiquidity fann vi ett stort antal negativa recensioner.

Uppdatering oktober 2020: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat BigLiquidity för bedrägliga aktiviteter.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Stor likviditet? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.