Bellevue Pacific recension

⭐ Yttranden och information om Bellevue Pacific-mäklaren ⭐

¿Är Bellevue Pacific-mäklaren (aka bellevuepacificpty.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Bellevue Pacific pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Bellevue Pacific? Bellevue Pacific är en mäklare av: Fondförvaltning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Bellevue Pacific Pty Ltd.

✔️ Var är det baserat? Bellevue Pacific är baserat i: Australien, Tyskland, Ryssland, Kina, Schweiz och Kanada, men eftersom det inte är reglerat eller registrerat i något av dessa länder anser vi att det är falskt.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklare Bellevue Pacific nämner inte att det är reglerat.

Bellevue Pacific webbplats
Bellevue Pacific webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Bellevue Pacific erbjuder. När det gäller Bellevue Pacific fann vi inte att det erbjuder olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att vara: nämns inte.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Bellevue Pacific erbjuder, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ Bellevue Pacific-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: Australien +61 402 336 228 | Tyskland, Ryssland, Kina och Schweiz +41 565087269 | Kanada +1 6048009679

🔸 E-post: har inte

🔸 webbplats: bellevuepacificpty.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Bellevue Pacific Betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga plats å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Bellevue Stilla havet vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Bellevue Pacific säkert? Hur pålitlig är Bellevue Pacific? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Bellevue Pacific.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Bellevue Stilla havet? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

10 kommentarer om «Bellevue Pacific - bellevuepacificpty.com»

 1. Raul salazar svar

  Hehehe.

  Alla fall är samma som mina.
  De var också otrogna mot mig.

  När det gick på 3.700 1.000 $ enligt dessa skurkar efter att ha investerat XNUMX XNUMX.
  Jag bad om att få dra tillbaka de 1.000 XNUMX och de började kringgå min begäran.

  I en rörelse enligt dem stod jag kvar med ett negativt saldo på 75 dollar.

  De är bedragare.

  Jag fick äntligen PayPal för att få tillbaka 800 $.

  Kursen om hur man blir bestulen av oförsiktig kostade mig 200 dollar som dessa skurkar tog.

  Var försiktig med dessa herrar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Raul, om, lyckligtvis, PAYPAL normalt returnerar pengarna, har operationerna inte riktigt genomförts, allt är ett montage. Den här mäklaren ringde Bellevue Pacific är en SCAMhar många investerare fördömt Bellevue Pacific för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. Oscar Hurtado svar

  Jag föll också för detta rån, jag gjorde en investering på $ 1000 USD i februari och under två månader tjänade jag bra utdelningar tills jag nådde $ 3600 USD i maj när jag ville dra tillbaka en del jag skickade många meddelanden via WhatsApp och via e -post men ingen svarade mig, bara den som investerade ringde mig för att be om samtycke och göra investeringen, men i den sista transaktionen säger de att jag förlorade allt jag hade på kontot och att de behövde göra en annan transaktion genom ett lån som de gjorde för att jag skulle återställa det jag förlorade, men innan det hände hade jag kollat ​​status på mitt konto och från $ 3600 USD hade det stigit till $ 7500 och efter några timmar hade det sjunkit till 6200, så jag tog en skärmdump till har ett test, och i slutändan var det I $ 4741, säger de att lånet de gjorde var $ 3397USD så jag sa till dem att det jag hade på kontot skulle debiteras och att jag fortfarande hade det jag hade investerat för att ta ut det men de berättade för mig där det inte är möjligt att jag måste betala $ 3397 och låta dem fortsätta investera eftersom de pengarna inte kan tas ut. Efter det ringde de mig hela tiden för att berätta att jag var tvungen att betala det lånet och hota med att de skulle stämma mig för att betala det, till vilket jag sa till dem att de redan hade stulit $ 1000 från mig och att jag inte tänkte gå att ge dem ytterligare en peso och skicka dem bilderna på kontoutdraget före förlusten och sa att det hade varit ett systemfel.
  DET VAR FÖR ATT JAG SÄGER ATT DET ÄR EN BEDRÄGLIG SIDA SOM SPECIALISERAR sig i STÅL FRÅN MENNASKA

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Oscar, PAYPAL returnerar normalt pengarna, operationerna har inte riktigt genomförts, det är allt ett montage. Denna mäklare ringde Bellevue Pacific är en SCAMhar många investerare fördömt Bellevue Pacific för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 3. Rogerio A. svar

  Hej, mitt fall liknar Cesars. I grund och botten ringde de till mig och de erbjöd mig en super bra veckoprestanda, i vissa fall upp till 40% per vecka. De bad mig om 1,000 initialer som ett test så att jag kunde se hur kontot gick, vilket av uppenbara skäl av bedrägerier gjorde det super bra och nådde 2,200 $ under den första månaden, då sa de till mig om jag ville delta i en ny investeringsmetod som var grupp och lovade bättre avkastning men var tvungen att lägga in 2,850 20,000 dollar mer än med de intäkter som han redan hade plus det extra bidraget, skulle kontot växa till cirka 24,000 1,000 och därifrån skulle han kunna ta ut. För att inte förlänga historien när investeringen redan hade passerat och kontot var cirka 2,852 XNUMX, gick jag in i en operation där jag förlorar allt som Cesar, från och med då ger rådgivaren mig möjlighet att de skulle lägga pengarna för att fortsätta drift och återvinning av mina pengar, skulle de skicka mig en rapport om vad som hände, sade rapporten aldrig kom och den förmodade rådgivaren (Mario) hans nummer var inte längre giltigt och jag hörde aldrig från dem igen. Jag gjorde mina betalningar via PayPal som skickades till en adress i Mexiko (de var i Australien), med PayPal lyckades jag bara återställa de första XNUMX XNUMX och XNUMX XNUMX indikerade att de inte kunde hjälpa mig eftersom jag hade gått med på att ha fått tjänsten .
  Jag ringde numren via Skype eftersom mitt mobilnummer och fasta telefon hade blockerat samtalet (jag vet inte hur) men där slutade jag bekräfta eftersom en person svarade mig och indikerade att det inte var första gången det hände. Allt detta visade jag för PayPal men det var fortfarande inte möjligt att återvinna den andra delen av pengarna.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rogelio, säg till dem att du inte fick tjänsten och att de är en bluff, PAYPAL returnerar normalt pengarna, operationerna har egentligen inte genomförts, det är allt en uppsättning. Den här mäklaren ringde Bellevue Pacific är en SCAMhar många investerare fördömt Bellevue Pacific för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • cristina svar

   God eftermiddag Rogelio,

   Vi investerade också i denna Bellevue Pacific, men när vi bad om mer pengar för den gruppaktiviteten sa vi nej. Men jag ville fråga dig hur du får tillbaka pengarna för PAypal?

   • palitligvalutamaklare.com

    Hej Cristina, berätta för dig att du inte fick tjänsten och att de är en bluff, PAYPAL returnerar normalt pengarna, operationerna har inte riktigt genomförts, det är allt en installation. Denna mäklare ringde Bellevue Pacific är en SCAMhar många investerare fördömt Bellevue Pacific för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

    Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

    Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

    Hälsningar.

 4. Cesar Tume svar

  Hej, mitt fall med dessa herrar var väldigt konstigt.
  Vi började i slutet av oktober 2020. Min initiala investering var 1000 USD. Kontot gick väldigt bra, det var redan runt 3K på några månader och eftersom det gick bra och jag skulle behöva en större summa bestämde jag mig för att investera lite mer så att det igen om ett par månader skulle fördubblas .

  När jag hade cirka 10 XNUMX på mitt konto begärde jag att ta ut pengarna. De berättade för mig att chefen skulle kontakta mig men så länge jag fortsätter att "operera", så jag gjorde ett alternativ med dem och av "en slump" går ALT kapitalet förlorat.

  Innan jag fortsätter kommenterar jag att deras driftsätt är genom ett samtal där de ger dig information om operationen och de spelar in dig och indikerar att du ger dem ditt godkännande att fungera.

  Fortsätt med berättelsen ringer de mig igen och indikerar att ASIC granskade ärendet eftersom förlusten var ett mycket isolerat fall på grund av amerikanska politiska frågor och att de skulle täcka 80% av mig och jag skulle sätta in resten för att komma "Återhämtningsplan" och att dessa pengar skulle återvinnas med vinsten och en del av deras provisioner.

  Allt gick bra men jag var mer försiktig och höll bokslutet vid min sida. När allt enligt mina beräkningar redan hade återställts (han var bara tvungen att gå in i sin provision för återhämtningen) bad jag dem om den uppdaterade rapporten eftersom jag skulle behöva göra en delvis återkallelse. Återigen samma dag, vid en av de genomförda operationerna, förlorades allt kapital på mitt konto igen.

  De kontaktar mig igen för att berätta för mig att den här gången kommer finansieringen bara att vara 60% och resten ska deponeras av mig. För det första bad jag dem att meddela mig alla detaljer om förlustoperationen samt betalningsfaciliteter eftersom jag inte hade mer kapital, eftersom jag hade vad de hade lovat att "återhämta sig".

  Slutligen slutade både analytikern och samlingschefen svara på mig. Jag har lämnat in mitt klagomål till ASIC och jag fortsätter att se fler sätt att ta upp mitt klagomål.

  Det enda jag fick var att återkräva en av de betalningar jag gjort via PAYPAL, tyvärr gjordes de andra betalningarna till ett bankkonto i mitt land.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Cesar, den här mäklaren ringde Bellevue Pacific är en SCAMhar många investerare fördömt Bellevue Pacific för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.