B4U Global åsikt

Yttranden och information om mäklaren B4U Global ⭐

¿Är mäklaren B4U Global (aka b4uglobal.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är B4U Global pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är B4U Global? B4U Global är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: B4U Global LTD (inga registreringsdata).

✔️ Var är det baserat? B4U Global är baserat i: Malaysia.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren B4U Global nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

B4U Global webbplats
B4U Global webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som B4U Global erbjuder. När det gäller B4U Global noterar vi att den har 6 olika planer eller kontotyper: Tiffany Plan, BlueMoon Plan, Aurora Plan, Cullinan Plan, Sancy Plan och Koh I Noor Plan.

🔹 Tiffany Plan- Minsta initiala insättning på $ 50, bonusar upp till 3%.

🔹 BlueMoon-plan- Minsta initiala insättning på $ 700, bonusar upp till 7%.

🔹 Auroraplan- Minsta initiala insättning på $ 3.000, bonusar upp till 10%.

🔹 Cullinan-plan- Minsta initiala insättning på $ 10.000, bonusar upp till 10%.

🔹 Sancy Plan- Minsta initiala insättning på $ 30.000, bonusar upp till 12%.

🔹 Planera Koh I Noor- Minsta initiala insättning på $ 50.000, bonusar upp till 15%.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som B4U Global erbjuder, FAQ-avsnitt, kalendrar, live-diagram, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ B4U globala funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: b4uglobal.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ B4U Global Rating ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Malaysia)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om B4UGlobal vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

Update Uppdatering maj 2021: CNMV, spansk finansregulator, Du har rapporterat B4U Global för bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

☑️ Är B4U Global säkert? Hur pålitlig är B4U Global? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om B4U Global.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av B4UGlobal? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

2 kommentarer om «B4U Global - b4uglobal.com»

 1. anonym svar

  CNMV varnade för dem strax efter att jag började investera. Nu har jag tappat allt.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej anonym, den här mäklaren ringde B4U Global är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har sagt upp B4U Global för bedrägliga aktiviteter (Se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.