B2Trades yttrande

Åsikter och information om mäklaren B2Trades

 

¿Det är den riktigt pålitliga B2Trades-mäklaren (aka b2trades.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren B2Trades är en mäklare av: CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det

B2Trades bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, B2Trades är: de nämner inte information om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

B2Trades webbplats
B2Trades webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som B2Trades erbjuder. När det gäller B2Trades noterar vi att de inte ger information om att ha olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: låt oss skapa B2Trades egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som B2Trades erbjuder, verkligen inte mycket mer.

 

B2Trades-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: b2trades.com

Klargörande: Investeringsföretaget B2Trades arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

B2Trades värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, det nämner inte vilket företag det tillhör, det nämner inte var det är baserat, när vi letar efter information och andra värderingar på B2Trades kunde vi inte hitta någon annan värdering, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag.

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat till B2Trades på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av B2Trades? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.