AXES BANK: s yttrande

Åsikter och information om mäklaren AXES BANK

 

¿Det är mäklaren AXES BANK (även känd som groupaxes.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

AXES BANK-mäklaren är en mäklare av: Financial Services.

Mäklaren nämner vara en del av: AXES BANK SA.

AXES BANK baseras på: De nämner Tyskland, men denna information är falsk eftersom den inte är registrerad där.

Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren AXES BANK nämner inte absolut något om att vara reglerad, AXES BANK är en oreglerad mäklare.

AXES BANK webbplats
AXES BANK webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som AXES BANK erbjuder. När det gäller AXES BANK hittade vi inte information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för handel är: de nämner det inte.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som AXES BANK erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer.

 

AXES BANK Funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: groupaxes.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Värdering av AXES BANK

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, det visar oss inget registreringsnummer som anger dess plats, när vi letar efter information och andra utvärderingar om AXES BANK hittade vi inte recensioner, det verkar vara en okänd och mycket misstänkt mäklare. Å andra sidan har vi fått flera meddelanden från kunder som säger att AXES BANK arbetar tillsammans med BP BANK, ett annat olagligt företag.

Uppdatering december 2020: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt AXES BANK på grund av bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av AXES BANK? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.