ATFX åsikt

Åsikter och information om ATFX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga ATFX-mäklaren (aka atfx.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

ATFX-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: AT Global Markets Intl Ltd, ATFX Global Markets (CY) Ltd, AT Global Markets LLC och AT Global Markets (UK) Ltd.

ATFX har sitt säte i: Mauritius, Cypern, Saint Vincent och Grenadinerna respektive England. (Även om det senare verkar vara falskt eftersom FCA markerar det med en "klon" -mäklare).

Om vi ​​pratar om regleringATFX-webbplatsen nämner att licensieras och regleras av FSC i Mauritius och av CySEC på Cypern.

ATFX webbplats
ATFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som ATFX erbjuder. När det gäller ATFX noterar vi att den har fyra olika planer eller kontotyper: Micro-kontot, Classic-kontot, Premium-kontot och Raw-kontot.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $ 100, fördelat på 2.6 punkter, hävstång upp till 1: 400, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 30 standardpartier per position, maximalt obegränsat antal öppna samtidiga beställningar, online-handelskurser, segregerade fonder, analys från Trading Central (nyhetsbrev), inga provisioner.

Klassiskt konto: Minsta initiala insättning på $ 1.000, fördelat på 1.8 punkter, hävstång upp till 1: 400, minsta handelsstorlek 0.01 partier, maximal handelsstorlek 30 standardpartier per position, maximalt obegränsat antal öppna samtidiga beställningar, online handelskurser, segregerade fonder, analys från Trading Central (nyhetsbrev + tillgång till handelssignalsidan), inga provisioner.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på 5.000 1.0 $, fördelat på 1 punkter, hävstång upp till 400: 0.01, minsta handelsstorlek 30 partier, kontorådgivare, maximal handelsstorlek XNUMX standardpartier per position, maximalt obegränsat antal samtidiga öppna beställningar, online handelskurser, ATFX privata händelser, segregerade medel, Trading Central-analys (nyhetsbrev + tillgång till handelssignalsajt), inga provisioner.

Rått konto: Minsta initiala insättning på 10.000 0.0 $, fördelat på 1 pips, hävstång upp till 400: 0.01, minsta handelsstorlek 30 partier, kontorådgivare, maximal handelsstorlek 7 standardpartier per position, maximalt obegränsat antal samtidiga öppna beställningar, online-handelskurser, evenemang ATFX privata, segregerade fonder, Trading Central-analys (nyhetsbrev + tillgång till handelssignalsajt), XNUMX $ provision per parti.

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som ATFX erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

ATFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: (Mexiko) +52 (55) 2881 6852 - (Egypten) 08000009497 - (Jordanien) 080022149 - (Förenade Arabemiraten) 8000180875 - (Bahrain) 80006311 - (Saudiarabien) 8008146165

E-post: [e-postskyddad] (rektor) - [e-postskyddad] (påståenden) - [e-postskyddad]

webbplats: atfx.com

Klargörande: Investeringsföretaget ATFX arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här översynen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

ATFX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som regleras av enheter som vi anser inte är särskilt allvarliga och mycket osäkra, den är baserad i länder som är kända som offshore-områden, när vi letar efter information och andra utvärderingar om ATFX fann vi ett stort antal negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av ATFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

2 tankar om “ATFX - atfx.com"

  1. mård Svara

    Hej, jag skulle vilja veta åsikter om ATFX eftersom du har det bland de bästa mäklarna 2020 men då visas det inte i listan över åsikter och recensioner.
    Jag skulle också vilja höra åsikter om Swissquote-mäklaren.
    tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.