ASTON TRUST åsikt

Åsikter och information om mäklaren ASTON TRUST

 

¿Det är den riktigt pålitliga mästaren ASTON TRUST (aka astontrust.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

ASTON TRUST-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: BMB Services Ltd.

ASTON TRUST har sitt säte i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, ASTON TRUST är: de nämner ingenting om att äga regler, Aston Trust är en oreglerad mäklare.

ASTON TRUST webbplats
ASTON TRUST webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som ASTON TRUST erbjuder. När det gäller ASTON TRUST noterar vi att de har fyra olika planer eller kontotyper: det lilla kontot, det enkla kontot, guldkontot och VIP-kontot.

Litet konto- Minsta initiala insättning på $ 0, perfekt för nybörjare som vill börja med en låg insättning.

Enkelt konto: minsta initiala insättning på $ 1.000 24, support 7 timmar XNUMX dagar i veckan, utbildningsmaterial, för nybörjare.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 10.000 24, support 7 timmar XNUMX dagar i veckan, utbildningsmaterial, för nybörjare.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 50.000 24, support 7 timmar XNUMX dagar i veckan, utbildningsmaterial, personlig service, bonusar och rabatter, uttag för alla insättningar.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: ASTON TRUST-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som ASTON TRUST erbjuder, lite information om vad ASTON TRUST erbjuder, live-diagram, några nyheter på finansiella händelser av intresse, pedagogiska sektioner, egentligen inte mycket annat.

 

ASTON TRUST Funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442038688943

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: astontrust.com

Klargörande: Investeringsföretaget ASTON TRUST arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

ASTON TRUST värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i ett land som kan vara farligt att investera (Marshallöarna), när vi letar efter information och andra utvärderingar om ASTON TRUST hittade vi nästan inga recensioner, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag , ingen bana.

Uppdatering från september 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporterade till ASTON TRUST för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av ASTON TRUST? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.