Aspen Holding yttrande

Åsikter och information om mäklaren Aspen Holding

 

¿Det är den verkligt pålitliga Aspen Holding-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Aspen Holding, är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Next Trade Ltd och Beauty Productions Ltd

Aspen Holding är baserat i: Vanuatu och Bulgarien.

Om vi ​​pratar om reglering, Aspen Holding är: ja, de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att Aspen Holding är en oreglerad mäklare.

Aspen Holding webbplats
Aspen Holding webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Aspen Holding erbjuder. När det gäller Aspen Holding noterar vi att Aspen Holding erbjuder 5 olika typer av konton: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot, Platinakontot och Diamond-kontot.

Bronskonto: upp till 1: 500 hävstång, 24/5 support, daglig marknadsanalys, träningscenter, livehandelswebinarier, daglig videoanalys, prisvarningar, juniorkontoansvarig.

Silverkonto: upp till 1: 500 hävstång, silverspridningar, support dygnet runt, daglig marknadsanalys, träningscenter, livehandelswebinarier, daglig videoanalys, prisvarningar, seniorkontoansvarig.

Guldkonto: upp till 1: 500 hävstångseffekt, guldspridningar, support dygnet runt, daglig marknadsanalys, träningscenter, livehandelswebinarier, daglig videoanalys, prisvarningar, VIP-kontoansvarig, strategier handelskort, guldsignaler.

Platinakonto: upp till 1: 500 hävstångseffekt, platinaspridning, support dygnet runt, daglig marknadsanalys, träningscenter, live handelswebinarier, daglig videoanalys, prisvarningar, VIP-kontoansvarig, handelsstrategier personlig handel, individualiserad träning, platinasignaler.

Diamantkonto: upp till 1: 500 hävstång, diamantspridning, support dygnet runt, daglig marknadsanalys, utbildningscenter, livehandelswebinarier, daglig videoanalys, prisvarningar, VIP-kontoansvarig, handelsstrategier personlig handel, individualiserad utbildning, diamantsignaler.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring ovan av MT4-plattformen, en serie utbildningsvideor, några e-böcker, ekonomisk kalender och nyheter om finansmarknaderna, FAQ-avsnitt.

 

Aspen Holding-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Aspen Hoding och btcprofitnow.com

 

Som framgår av följande bilder har en kund från Aspen Holding nämnt för oss att han kom till mäklaren genom bedräglig reklam, med webbplatsen btcprofitnow.com, som efter en registrering leder till Aspen Holding. I reklam lovas den intresserade parten att han kommer att tjäna mycket pengar på att investera i Bitcoin på mycket kort tid. "Vinn miljoner" "... du vinner mer än 10.000 XNUMX dollar". Webbsidan som skickades till oss är https://btcprofitnow.com/es/

Aspen Holding och Btcprofitnow.com/es
Aspen Holding och Btcprofitnow.com/es

 

Aspen Holding och Btcprofitnow.com/es 2
Aspen Holding och Btcprofitnow.com/es 2

Bilderna kan ses i full storlek här y här .

 

Aspen Holding och världen

 

Aspen Holding - The World- Nicolealaniz.com/risto/
Aspen Holding - El Mundo- Nicolealaniz.com/risto/

 

Aspen Holding - The World- Nicolealaniz.com/risto/ 2
Aspen Holding - El Mundo- Nicolealaniz.com/risto/ 2

Som framgår av följande bilder har en kund från Aspen Holding nämnt för oss att han kom till mäklaren genom bedräglig reklam, med webbplatsen nicolealaniz.com/risto/, som efter en registrering leder till Aspen Holding. I reklam lovas den intresserade parten att han kommer att tjäna mycket pengar med ord som förmodligen den spanska offentliga personen Risto Mejide sa, vilket är falskt. Och uppmanar om och om igen kunderna att investera.

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +27128810129 (Sydafrika), +35227872549 (Luxemburg), +442036958830 (Storbritannien), +60330992324 (Malaysia) och +61272020290 (Australien)

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: aspenholding.com/en/ Uppdatera: aspenholding.co/en/

Klargörande: Investeringsföretaget Aspen Holding arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Aspen Holding Värdering

Varning: oreglerad mäklare

Varning, bluffmäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Bulgarien, Vanuatu), När vi letade efter andra värderingar på Aspen Holding fann vi mest negativa värderingar. Aspen Holding använder vilseledande och falska annonser för att locka nya kunder.

Uppdatering från november 2019: CONSOB (italiensk tillsynsmyndighet) har varnat för Aspen Holding.

Uppdatering från november 2019: CNMV (spansk tillsynsmyndighet) har varnat för Aspen Holding.

Uppdatering från februari 2021: CMVM, Portugals finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat Aspen Holding för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Aspen Holdings? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

46 tankar om “Aspen Holding - aspenholding.co"

 1. MARIANO ALVAREZ Svara

  De är en flock av smutsiga råttor och söner av tikar som de stal mig mer än tusen euro

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Mariano, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

   • MARIANO ALVAREZ Svara

    Han sa att han hette Gabriel och att han var argentinsk, den äckliga råttan som stal från mig

    • palitligvalutamaklare.com Svara

     Hej igen Mariano tack för informationen om Aspen Holding. Kan du förklara mer om hur du blev rånad?

     Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. telefonnummer, e-postmeddelanden)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

     hälsningar

 2. Jose Vanrell Gual Svara

  De har stulit 250 euro från mig och de försökte stjäla 5000 och 900 och de har också stulit 981 men i teorin kommer försäkringen av kortet att ge dem tillbaka till mig men det är ett nytt sätt att stjäla som nu kallas att investera i kryptovalutor och vänta så att de inte besvära sig

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Jose, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   När det gäller investering i kryptovalutor kan detta göras utan en mäklare däremellan eller med reglerade mäklare, det stora problemet här är att du har gjort det med en mäklare med tvivelaktigt rykte som Aspen Holding och utan någon form av reglering, vi är mycket ledsna Jose.

   hälsningar

 3. drummel Svara

  Jag föll också för dessa bedragare, särskilt bedragaren som heter Alejandro Villarreal, även om det säkert är ett falskt namn. om någon vidtar rättsliga åtgärder mot dem vet att jag också vill stämma dem för bedragare

  det är helt enkelt omöjligt att ta ut pengarna

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Lout, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 4. Zeta Svara

  Hej, det här företaget har lurat mig också, först i juli gick jag in med minst € 250 och sedan i september berättar de att en mäklare som heter Alejandro Villarreal, om jag kunde lägga in € 750 och jag föll igen. Eftersom allt detta skedde via ett förbetalt kort, ringde de mig den 11 december och berättade att jag har fått förmåner och att de behöver ett bankkort eller kreditkort för att göra ett köp så att det senare kommer att verifieras och göra mig insättning av allt. Med ursäkter för att kortet hade blockerats lämnade de mitt konto negativt och plundrade 8.700 XNUMX euro. Jag har rapporterat till polisen, jag vet inte om jag kommer att kunna återhämta något.
  Jag har skickat mejl, samtal och ingenting.

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Zeta, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Från vilket land kommer du från?

   hälsningar

   • Zeta Svara

    God kväll jag är från Spanien, namnen jag har är: Alejandro Villarreal, Omar Sosa och Mark González. Telefonerna som de återspeglade i sina samtal tillhör Madrid men jag har försökt ringa och de tillhör inte någon eller de kommunicerar.
    E-postmeddelandena är av teknisk support och den som sätter själva sidan, som eftersom du ber om retur kommer de inte att svara.
    Kontakta dem genom att twittra om nyheterna om Risto Mejide, men jag läste helt enkelt nyheterna och hoppade över ett mejl och ringde mig i farten.
    Dessa människor har en enorm fuskkonst.

    • palitligvalutamaklare.com Svara

     Hej Zeta igen, det är synd allt du nämner, men i oreglerade mäklare är det normalt att använda falska annonser och kommunikationsproblemet när du drar tillbaka är också mycket frekvent. Har du bara en länk till den här annonsen som du nämner?

     • Zeta

      Snälla, jag måste veta om alla offren har gått med för att göra anspråk, jag har inget från tillkännagivandet.

     • palitligvalutamaklare.com

      Hej Zeta, informationen vi har publiceras här, vi vet inte om det finns en grupp eller inte, snälla, om någon klient är medveten om detta, svara Zeta.

 5. Mercedes Svara

  Jag är i samma situation och har en enorm börda. Med annonsen för Risto blev jag upphetsad som om jag skulle köpa ett lotteri, för jag förstår ingenting. När de ringde mig igen bad de mig om detaljerna för att ge mig intäkterna och de har tagit nästan 4000 euro från mina kreditkort och nu är jag förlamad. De svarar inte eller säger eller svarar eller något. I morgon går jag till polisen och min bank, för de har lämnat mig bar och med en enorm skuld och just nu! Buaaaaaaaa!

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Mercedes, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? På grund av Risto Mejide-reklam?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   Vad du nämner är verkligen sorgligt, vi rekommenderar också att du kontaktar CNMV. Försökte du kontakta dem med ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   hälsningar

 6. MANUEL Svara

  GENOM EN MEDDELANDE KONTAKTA PLATTFORMEN, KONTAKTERAR JAG EFFEKTIVT EN SÅDAN MÄRKE GONZALEZ, PÅGÅENDE MÄLKARE, SÄTTAR IN MINIMUM på € 250 SOM UTAN FUNKTIONER FÖR DEN FÖRFARANDE ENDAST AUTOMATERAD, FÖRESKRIVS DIG FÖLJANDE FEL . ATT DEN IDEELLA INVESTERINGEN VAR 5000 EURO. MEN DET HÄR FÅR NÅGRA MÅNADER SIDAN, JAG HÄVER MITT FÖRTECKNINGAR OCH EFTER EN SERIE MED SAMTAL FÖR ATT JAG BEGJÄNDER EN ÅTERBETALNING AV DE 250 € JAG INVESTERADE, JAG Sände dem flera e-postmeddelanden, idag, 28 november, de har kallat mig och de säger att jag sa FÖR ATT INVESTERA NÅGRA € 6000 Då de hade en bra produkt. Jag sa nej att jag bara ville begära avkastning på € 250, och det är när de säger till mig att jag bara har € 125 att genom att acceptera deras villkor jag ger en automatisk beställning. JAG BÄR EN SERIE MED POSTER FÖR FRÅGANDE FÖR INSÄTTNING, MEN DET ÄR INGEN MÅTE DE SKICKAR PENGARNA TILL. DÄR ÄR DE NÅGRA BEDRÄGARE, BORA SKAPA ETT SAMLING AV BEDRAGARE ATT RAPPORERA DEM.

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Manuel, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

   Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 7. abcd Svara

  De är verkligen otroliga, även om du vill avbryta och ta ut dina pengar tillåter de inte det och skär all kommunikation och behåller dina pengar, en fullblåst bluff

  litar inte på asphållning eller något som är relaterat till detta tjuegäng

  De är bluffpirater, det är vad de är, chorizos

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej abcd, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

   Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 8. EN MER BEDRAG Svara

  Tja, en annan lurad

  Om du ber dem att ta ut DINA pengar, eftersom det är Mina pengar, kommer de att vara galna och de kommer inte att låta dig ta ut

  LUR, ASPENHÅLLNING ÄR INTE MER ÄN EN BEDRÄGNING FÖR dårar och dårar som jag

  FALL INTE MED ASPENHÅLLNING

  MARK GONZALEZ VAR DEN SOM RINGAR MIG, JÄMN RATT

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Scammer, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

   Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 9. Astrid Svara

  Hej, jag känner mig dum, samma sak har hänt mig med tillkännagivandet av Risto Mejide att folk publicerar i nätverken, i mitt fall en bekant på Facebook. Jag följde stegen genom att klicka på annonsen och nästan utan att inse det hade jag redan öppnat ett konto och angett minst 250 € för att fungera. Jag spenderade en stund på rörelserna och investerade 15 € i Bitcoin, när jag nådde en förlust på 10 € bestämde jag mig för att ta ut. Eftersom mitt konto inte hade verifierats kunde jag inte agera. Nästa dag ringde mig en man med en stark sydamerikansk accent från +44 20 3966 3934 och sa att han var min finansiella rådgivare på Aspen Holding och att han ville prata med mig om mina investeringar, jag svarade att det inte var en bra tid eftersom jag var i mitt jobb blev han arrogant och aggressiv, pressade på mig och sa att han och jag var tvungna att prata och att han kommer att leta efter en stund för att ta hand om honom, jag avslutade konversationen inför sådan oförskämdhet. På kvällen anslöt jag mig och ville ta ut min investering och genom chatten på sidan sa de till mig att jag först och främst var tvungen att verifiera mitt konto, vilket var en europeisk norm mot bedrägeri, jag skickade en serie dokument via samma chatt och min samtalspartner Han säger till mig att det är perfekt att de ringer till mig direkt. Min enda avsikt var att spara vad som återstod av pengar eftersom de debiterar dig 30 € provision. Det var inte mer känt.
  Jag försökte återansluta och det var förmodligen omöjligt eftersom de har ett tekniskt problem.
  Jag förstår fortfarande inte hur jag skulle kunna hamna i en sådan absurd bluff och ännu mindre att dessa människor fortsätter att agera straffri.

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Astrid, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

   Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 10. Ediander Svara

  Hej, jag är Ediandro och öppnar ett konto på Aspen Holding-företaget Mitt konto-ID är: 190805940023 guldklient. Gå in i det här företaget med hopp om att veta hur man investerar på den aktiemarknad där det är en investeringsprodukt av pengar för att ta emot pengar i utbyte (det vill säga det är lagligt och det som inte är korrekt är att säga att detta är girighet). Värden är något väldigt seriöst där världsekonomin rör sig, den som inte är laglig är bluffen, som ni herrar med mig har gjort och eftersom jag har sett en annons som Risto Mejides investerade i aktiemarknaden, började min personliga prövning av dessa professionella bedragare .
  Jag skulle vilja dela detta lurade eller snarare detta SCAM av detta företag Aspen Holding som hittills inte har tagit ansvaret för nämnda oansvar från en arbetares sida som jag kommer att nämna nu.
  En viss morgon ringde en mäklare med namnet MARK GONZALEZ till mig via telefon och erbjöd mig aktiemarknadsprodukter där det verkade som ett bra tillfälle att investera det lilla jag hade sparat, i första kontakten den typiska lilla insättningen för att känna till plattformen och jag har gjorde den första insättningen på ungefär € 300 och det sägs som hittills chefen för mitt konto som började som brons, gick igenom silver och nu som guld.
  Den här mannen ringde mig vid flera tillfällen på dagen och låtsades vara en bra person och att jag litade på honom och för ett ögonblick trodde jag att jag verkligen kunde lita på honom och att han skulle hjälpa mig att förbättra min ekonomiska situation, ett mycket allvarligt misstag eftersom det var en enorm professionell bluff .
  Senhor Mark Gonzalez har fått mig att sätta in totalt 19.300 3 € från mitt kreditkort i flera insättningar under cirka 40.000 månader, han garanterade mig en vinst på XNUMX XNUMX € som jag aldrig har fått och jag har inte dragit ut några pengar eftersom samma alltid Han sa att för att ta ut måste han gå in mer eftersom eftersom verksamheten täcktes av en bankhävstångsförsäkring som hade kort tid att dra sig ut, sa han att han opererade från England.
  En dag ringer han till mig och säger att han har en bra operation och begär mer pengar än hittills hade jag bara investerat cirka 5000 12.000 euro i företaget och jag kunde se en vinst på cirka XNUMX XNUMX euro på kontot men aldrig ta ut det då mäklarmärket Gonzalez bad mig skriva in mer pengar där jag inte hade det för att göra en stor gemensam operation med andra investerare och att pengarna om två veckor skulle garanteras pengarna tillbaka och att jag kunde tjäna bra pengar i den operationen, mäklaren Han satte tungt på att ringa mig flera gånger för att få pengarna och han sa att jag skulle ta ett lån för att komma in i den här stora investeringen, enligt honom har han till och med sagt till mig att få de lånade pengarna att investera och med hopp om att jag om två veckor kan återvända de pengar som den här mannen hade garanterat avkastningen, allt detta samtal har jag beskattat.
  Det har fått mig att göra flera insättningar från mitt kreditkort att företaget alltid ber mig om papper för att bekräfta insättningen och jag skickade dem till att tänka att det är ett seriöst företag och att det tyvärr är en fantastisk uppsättning av lögner och bedrägerier för kunderna .
  Jag observerade hans verksamhet att han öppnade positionerna och såg förluster och frågade honom och han sa att allt var bra, han sa till mig att pengarna var i LIMBO som jag bara behövde få, han skickade mig några grafer med en vinst på 38.000 10.000 € och att för att ta ut dessa pengar var jag tvungen att ange mer än 7.000 3.000 euro där jag fick 4000 XNUMX euro lånat och han satte ytterligare XNUMX XNUMX euro, han sa att han placerade dem och att han litade på mig, när jag gick in i de sista XNUMX XNUMX euro sa han till mig att han skulle gå till banken med en företagsförsäkring för att ta ut pengarna och skicka mina pengar. Jag kan garantera dig den här sorgliga historien om att pengarna har försvunnit och försvunnit från mitt konto på några sekunder och jag har inte fått mer sedan dess än i mer än två veckor att prata med denna mäklare Mark Gonzalez, ring mig inte igen och försök hitta och prata i telefon vid olika tillfällen på olika sätt, via e-post, genom företaget men de säger till mig att företaget att han kommer att ringa mig men nu ingenting och han har blockerat mig på Whatsap och av Skyper svarar han inte längre på något meddelande, Han skickade flera meddelanden till företaget och ingenting hålls ansvarigt för denna vilseledande misstag, jag lovar alla som läser den här historien, om de hade gjort rent och jag hade tappat pengarna händer inget, det är en investering men det har inte varit så, det har varit orättvist och det kallas bluff.
  Det enda jag vill ha är att jag får tillbaka pengarna eftersom jag har lurats av ditt företag och detta förfarande för att agera med de kunder som är ackrediterade i ditt företag verkar inte vara rättvist för mig eftersom detta är en produkt som investerare investerar med stöd för att få vinst och Senhor Mark Gonzalez garanterade att jag till och med sa att jag åkte till banken med säkerhetsansvarig för att få pengarna att komma in på mitt konto och på några sekunder avdunstade pengarna från kontot och från information upptäckte vi att de fungerar från skatteparadis eftersom jag hoppas att du förstår och att returnera mina pengar så snabbt som möjligt eftersom det här förfarandet inte verkar rättvist för mig.
  Att de är ansvariga och ger tillbaka mina pengar
  En stor hälsning

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Ediandro, vi tackar dig för att i princip dela med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding

   Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Tyvärr har du skickat en stor summa pengar till en oreglerad mäklare, det är synd att de ber dig om pengar som detta och att de inte kontaktar dig, du bör kontakta tillsynsmyndigheten i ditt land, från vilket land skriver du till oss? Vi är mycket ledsna för vad som hände dig, Ediandro.

   hälsningar

 11. BEATRIZ REVILLA Svara

  Hej, från Spanien läste jag också informationen som RISTO delade, jag tyckte att han var en anständig kille som inte skulle riskera att kunna bedra så många människor med sina besparingar, men jag ser att allt är något konstigt.
  Jag har tittat på det, men jag har inte bestämt mig för att göra insättningen, jag har registrerat mig på sidan men inget belopp visas på mitt konto, som visas med mitt namn.
  Det som oroar mig är att de nu har mina grunddata, eftersom det är en bluff. Kanske kommer de att göra det bra, jag menar att de kanske har gjort det bra med RISTO så att det annonserar och människorna på gatan litar på oss, eftersom vi sedan har det mer komplicerat att kunna demontera bluffen och göra någonting.
  Vad jag skulle vilja är att eftersom det kom ut i media, att det också diskuterades på TV om det skulle kunna vara något av dessa vittnesbörd för att förhindra att fler människor luras. Och att om det har hänt någon kan de kontakta någon som vet vad som är fallet, som du.
  Jag har också läst detta i en artikel i världen, av en pojke som gör det och berättar om stegen och att allt är fenomenalt. Detta är länken till nyheterna.
  nicolealaniz .com / risto /? uclick = 1z4k8pbl
  Jag hoppas att något kan göras, tack. En hälsning.

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Beatriz, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

   Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Om nyheterna från Risto Mejide är de inte riktiga, de är falska.

   hälsningar

 12. PAU Svara

  De kanske tror att jag ljuger eller att jag säger sanningen, men eftersom jag har begärt tillbakadragandet att de är rena ursäkter, slår du och jag är rädd att jag inte kommer att kunna få tillbaka ett öre. Om jag ljuger att en av Aspen Holdings råttor talar i det här forumet och förklarar för mig hur i helvete jag tar ut mina pengar, fram till dess tror jag att de är bedragare och lögnare som bjuder in dig att investera och är väldigt vänliga, tills klienten vill avlägsna

  de är professionella bedragare

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej PAU, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

   Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 13. Carmen Svara

  Jag gjorde precis samma sak och jag freakar ut ...
  Är det en riktig bluff? Jag kan inte tro det!!!
  Jag såg annonsen för Risto och de ringde mig och gav mig råd tills jag hade gjort allt och nu väntar jag på att finansrådgivaren ska ringa mig ...
  Vad jag gör?
  tack

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Carmen, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding. Vilken reklam pratar du om?

   Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 14. Eduardo Svara

  Hej, jag kom till den här mäklaren genom att annonsera om BitCoin-Pro. Jag gjorde en insättning och det finns inget sätt att få tillbaka den. Pengarna börjar försvinna från ditt saldo och lämnar ett försumbart belopp. Låt alla dra sina slutsatser

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Eduardo, tack för att du delar din erfarenhet med Aspen Holding, har du länken till den här annonsen eller kan du beskriva den? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera i det här företaget. Varför ska du förlora dina pengar enligt människorna på Aspen Holding?

   Vi är mycket ledsna för den situation du befinner dig i.

   hälsningar

 15. mari Svara

  Falska annonser Jag kontaktades från btcprofitnow .com / es / där gör du registreringen och sedan ringer de dig från asphållning

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Mari, tack så mycket för all denna information om Aspen Holding, vi har lagt till informationen i recensionen.

   hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Han, tack så mycket för denna information om Aspen Holding, det är verkligen en bedräglig annons med en berömd figur från Spanien. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET MED ASPENHÅLLNING TILL TILL NÄMNADE NEGATIVA EGENSKAPER, DE ANVÄNDER OCH BEDRÄGANDE ANNONSERING.

 16. Engadget Svara

  De säger till dig att sätta in pengar som du kommer att tjäna mycket. Jag tjänar flera inkomster och när jag vill ta ut en del av de förmodade vinsterna innan de förvandlas till förluster och saknar ingenting börjar de drabbas av alla slags problem.
  Min tilldelade mäklare tar inte upp telefonen och jag ser att han inte har någon balans och jag har inget sätt att prata direkt i telefon med någon som kan förklara mig. Från vad jag ser hittills är det en bluff

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Xataka, tack för att du delar din erfarenhet med Aspen Holding, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera i det här företaget. Har du namn, telefonnummer, e-post? Försök att ringa dem från ett annat nummer eller ett annat e-postmeddelande.

   Vi är mycket ledsna för den situation du befinner dig i.

   hälsningar

 17. Martin eller Svara

  Jag tar hand om att använda falska annonser av risto mejide och landet, de är professionella lögnare

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Martin, tack för att du delar din erfarenhet med Aspen Holding, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera i det här företaget.

   Vi är mycket ledsna för den situation du befinner dig i.

   hälsningar

   • Mery Svara

    Idag registrerade jag mig på haspen holdin-kontot och betalade minst 250 € och sedan bad de mig om mycket privat dokumentation och jag vägrade att skicka dem och istället skrev jag ett e-postmeddelande för att returnera pengarna och stänga kontot eftersom jag inte kan stänga. De låter mig inte stänga sidan och de har lite information som min telefon, e-post, postnummer och gata, men inte mitt husnummer. De har också mitt fulla namn och min ålder. Jag har bara inte skickat något annat eller undertecknat något, men jag är orolig för att de har min information och använder det kontot för att göra vad de vill, hur som helst, jag har skickat ett e-postmeddelande med begäran om uttag och återbetalning av pengarna, jag har pratat med min bank från vad som hände och mitt kort spärras är att jag kan vara i viss fara med detta

    • palitligvalutamaklare.com Svara

     Hej Mery, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

     Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. När det gäller uppgifterna antar vi att de bara kan ringa dig för att öppna ett konto till exempel. Och vad händer när du försöker dra dig tillbaka?

     hälsningar

    • Lorena Svara

     Hej Mery, jag känner mig väldigt identifierad med dig eftersom samma sak händer mig. Kunde du få tillbaka det beloppet? för jag försöker och jag kan inte. Jag kom till plattformen genom en artikel som jag läste i en online-tidning och som också talade om de stora vinster som Risto gjorde, som Martín säger. Någon kan hjälpa mig? Tack.

     • palitligvalutamaklare.com

      Hej Lorena, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

      Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Från vilket land kommer du från?

      hälsningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.