Apollos kapitaluppfattning

Åsikter och information om mäklaren Apollos kapital

 

¿Det är mäklaren Apollos huvudstad (även känd som apolloscapital.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Apollos Capital-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det

Apollos Capital bygger på: nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Apollos Capital är: de nämner absolut ingenting om att vara en reglerad mäklare, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Apollos huvudstadswebbplats
Apollos huvudstadswebbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Apollos Capital erbjuder. När det gäller Apollos Capital noterar vi att de erbjuder fyra olika typer av konton: Micro-kontot, Standardkontot, Premium-kontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 250 $, upp till 1: 500 hävstång, femte decimal.

Standardkonto- Minsta 500 dollar inledande insättning, upp till 1: 300 hävstång, femte decimal, fondförvaltning, telefonhandel.

Premiumkonto- Minsta 25.000 dollar inledande insättning, upp till 1: 100 hävstång, femte decimal, fondförvaltning, telefonhandel.

VIP-konto- Minsta 100.000 dollar inledande insättning, upp till 1: 100 hävstång, femte decimal, fondförvaltning, telefonhandel.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de tjänster som Apollos Capital erbjuder, information om plattformen, ekonomisk kalender, handelsräknare, inte mycket mer än detta.

 

Kännetecken för Apollos kapital

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: apolloscapital.com

Klargörande: Investeringsföretaget Apollos Capital arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Apollos kapitalvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, den regulatoriska CNMV i Spanien har varnat mot Apollos Capital. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Apollos capital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.