Skycapital yttrande

Åsikter och information om AnyTrades-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga AnyTrades-mäklaren (aka any-trades.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

AnyTrades-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency, ETF och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

AnyTrades har sitt säte i: Danmark, Gibraltar, Liechtenstein, Malta och Vanuatu.

Om vi ​​pratar om reglering, AnyTrades webbplats nämner att regleras i Vanuatu, vilket enligt vår åsikt är en av de värsta reglerna.

Skycapital webbplats
AnyTrades webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som AnyTrades erbjuder. När det gäller AnyTrades noterar vi att de har tre olika planer eller kontotyper: Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 500, support 24 timmar 7 dagar i veckan, fördelat på 2.1 pips, daglig marknadsöversyn, utbildningsmaterial, kontoansvarig, handelssignaler.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, support dygnet runt, fördelat på 24 pips, daglig marknadsöversyn, utbildningsmaterial, kontoansvarig, handelssignaler, anpassade handelssignaler.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 24, support dygnet runt, spridning från 7 pips, daglig marknadsöversyn, utbildningsmaterial, kontoansvarig, handelssignaler, telefonhandel, anpassade handelssignaler och strategier, teknisk analys och grundläggande.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: AnyTrades egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som AnyTrades erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

AnyTrades-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +45 78 150 480

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: any-trades.com

Klargörande: Investeringsföretaget AnyTrades arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

AnyTrades värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en reglerad mäklare, men reglerad i Vanuatu (mycket osäker reglering och en av de värsta som finns) är baserad i mycket osäkra länder, när vi letade efter information och andra recensioner om AnyTrades hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av AnyTrades? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.