Angeles Investors åsikt

Åsikter och information om mäklaren Angeles Inversionistas

 

¿Det är mäklaren Angeles Inversionistas (även känd som angelesnversionistas.es) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Angeles Inversionistas-mäklaren är en mäklare av: Aktier (företag möts för att söka kapital och investerare med nämnda kapital och kunskap).

Mäklaren nämner vara en del av: Angel Investment Network Ltd.

Angeles Inversionistas är baserat i: Storbritannien (falsk information, eftersom den bör regleras av den myndighet som ansvarar för den jurisdiktionen, och det inte är det).

Om vi ​​pratar om reglering, Angeles Inversionistas mäklare nämner ingenting om att vara reglerad, Angeles Inversionistas är en oreglerad mäklare.

Angeles Inversionistas webbplats
Angeles Inversionistas webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Angeles Inversionistas erbjuder. I det här fallet erbjuder sidan fyra olika typer av planer: Standardplan, Proplan, Pro Global Plan och Executive Plan.

Standardplan: Publicering i 30 dagar, den förslaget kommer att publiceras på nätet, rmiljö kontaktuppgifter för intresserade investerare.

Pro-plan: Kostnad 149 €, publikation i 90 dagar, cförmåga att ladda upp en logotyp, bilder, videor och dokument, förslaget kommer att skickas via e-post till alla relevanta investerare och det kommer att visas högre i listor och sökresultat.

Global Pro-plan: Kostnad 249 €, publikation i 90 dagar, den förslaget kommer att publiceras på nätverk runt om i världen och Det kommer att skickas via e-post till alla investerare vars kriterier matchar den här.

Verkställande plan: Kostnad 1.499 €, publikation i 120 dagar, den Ditt förslag kommer att visas högst upp i alla sökresultat i våra 40 nätverk runt om i världen.

 

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: det finns ingen information om detta, vi tror att de använder sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Angeles Inversionistas erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

Kännetecken för Angeles Inversionistas

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte

E-post: kontakta direkt från webbplatsen (avsnittet "kontakt")

webbplats: angelinversionistas.es

Klargörande: Investeringsbolaget Angeles Inversionistas arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Värdering av Angeles Investors

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi är inte säkra på placeringen av dess huvudkontor. Dessutom, när vi letade efter information och andra utvärderingar om Angeles Inversionistas fann vi ett stort antal negativa kommentarer från personer som lurades eller misshandlades av personalen i Angeles Inversionistas.

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt Angeles Inversionistas på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Angeles Inversionistas? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.