Skycapital yttrande

Åsikter och information om AngelClub-mäklaren

¿Det är mäklaren AngelClub (även känd som angelclub.es) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

AngelClub-mäklaren är en mäklare av: finansiell rådgivning.

Mäklaren nämner vara en del av: CLUB DE ANGEL FUNDING, SL.

AngelClub är baserat i: förmodligen Spanien.

Om vi ​​pratar om reglering, AngelClub är: de nämner absolut ingenting om att vara reglerade, AngelClub är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
AngelClub webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som AngelClub erbjuder. När det gäller AngelClub noterar vi att det inte erbjuder information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: de nämner det inte, vi tror att AngelClubs egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som AngelClub erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, en ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

AngelClub-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +34971909595

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: angelclub.es

Klargörande: Investeringsföretaget AngelClub arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

AngelClub-betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (de nämner att de är baserade i Spanien men har inte regleringen i detta land, vilket får oss att tro att platsen är falsk), när vi letade efter information och andra utvärderingar om AngelClub fann vi en massor av negativa recensioner. 

Uppdatering från juli 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Rapporteras till AngelClub för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av AngelClub? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.