Skycapital yttrande

Åsikter och information om Amex-Financials-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Amex-Financials (även känd som amex-financials.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Amex-Financials-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Amex-Financials bygger på: nämner att de är baserade i USA, även om det inte är reglerat i detta land. Förmodligen falsk plats.

Om vi ​​pratar om reglering, Amex-Financials webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, Amex-Financials är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Amex-Financials webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Amex-Financials erbjuder. När det gäller Amex-Financials noterar vi att de har 5 olika planer eller kontotyper: Startkonto, Baskonto, PRO-konto, Premiumkonto och Executive-konto.

Startkonto- Minsta 500 $ insättning, 24/7 support, 5% insättningsbonus, 10% remissbonus.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på 2.000 $, support dygnet runt, 24% insättningsbonus, 7% remissbonus, x7.5 riskfri, utbildning, 11.5 dagars gratissignaler.

PRO-konto- Minsta initiala insättning på 5.000 $, support dygnet runt, 24% insättningsbonus, 7% remissbonus, x10 riskfri, utbildning, 12.5 dagars gratissignaler.

Premiumkonto: Minsta 10.000 24 $ initial insättning, 7/12.5 support, 15% insättningsbonus, 25% remissbonus, x14 riskfri, utbildning, XNUMX dagars gratissignaler.

Verkställande konto: Minsta 25.000 24 $ insättning, 7/20 support, 20% insättningsbonus, 30% remissbonus, x30 riskfri, yrkesutbildning, XNUMX dagars gratis signaler.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: Amex-Financials egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Amex-Financials erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Amex-Financials-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +12064960071

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: amex-financials.com

Klargörande: Investeringsföretaget Amex-Financials arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Amex-Financials värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, även om den nämner att den är baserad i USA, är den inte reglerad i det landet, när vi letar efter information och andra recensioner om Amex-Financials hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering augusti 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Rapporteras till Amex-Financials för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Amex-Financials? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.