Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren AMD Capital

 

¿Det är mäklaren AMD Capital (aka amd-capital.co) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren AMD Capital är en finansiell rådgivare, bland andra produkter / tjänster.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

AMD Capital är baserat i: Luxemburg, Schweiz och Storbritannien (eventuellt falska).

Om vi ​​pratar om regleringAMD Capital-webbplatsen nämner ingenting om att vara reglerat alls, AMD Capital är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
AMD Capital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som AMD Capital erbjuder. När det gäller AMD Capital noterar vi att det inte erbjuder information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: de nämner det inte.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som AMD Capital erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, lite levande grafik, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

AMD Capital-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: Förenade kungariket: +44 (0) 203 752 45 /  Schweiz: +41 (0) 41 710 10 

E-post: Luxemburg: [e-postskyddad]  -  Schweiz: [e-postskyddad]  -  Förenade kungariket:[e-postskyddad]

webbplats: amd-capital.co

Klargörande: Investeringsföretaget AMD Capital arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här översynen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

AMD Kapitalvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, även om den hävdar att den är baserad i säkra länder, är den inte reglerad där, när vi letade efter information och andra utvärderingar om AMD Capital fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av AMD Capital ? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «AMD Capital - amd-capital.co»

 1. chloe svar

  Denna mäklare är INTE PÅlitlig. Jag säger dig av EGEN erfarenhet, de stjäl allt du skickar! Gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Chloe, AMD Capital – amd-capital.co är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte återbetalar pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte är REGLERAD.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.