Alfa Trade FX yttrande

Åsikter och information om Alpha Trade FX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Alpha Trade FX-mäklaren (aka alphatradefx.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Alpha Trade FX-mäklaren är en mäklare av: Forex och Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: 4FX Royal LTD

Alpha Trade FX baseras på: de nämner att de är baserade i Storbritannien och USA, även om mäklaren inte regleras av den finansiella tillsynsmyndigheten i Storbritannien (eller USA), som den borde. Detta får oss att tro att basen kanske inte är verklig.

Om vi ​​pratar om reglering, Alpha Trade FX är: De nämner att vara en reglerad mäklare men de nämner inte information för att verifiera nämnda reglering, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Alpha Trade FX-webbplats
Alpha Trade FX-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Alpha Trade FX erbjuder. När det gäller Alpha Trade FX noterar vi att de erbjuder tre olika kontotyper: Baskonto, Standardkonto och Premiumkonto.

Grundläggande konto- Minsta 300 $ insättning, gratis support.

Standardkonto- Minsta 450 $ initial insättning, gratis support, dedikerat support, obegränsat support.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.500, gratis support, dedikerat support, obegränsat support, dedikerad expertstöd.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att handla är: vi tror att Alpha Trade FXs egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de produkter som Alpha Trade FX erbjuder, några informativa avsnitt, några live-diagram, en handelsräknare, verkligen inte mycket plus.

 

Alpha Trade FX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 4477235440 och 447723544043

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: alphatradefx.com

Klargörande: Investeringsföretaget Alpha Trade FX arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Alpha Trade FX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när vi letade efter information om Alpha Trade FX kunde vi inte hitta någon recension, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag.

Uppdatering i mars 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporterade till Alpha Trade FX

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av AlphaTradeFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

4 tankar om “Alpha Trade FX - alphatradefx.com"

 1. Jorge Huitron Svara

  Hej denna mäklare är inte reglerad var försiktig

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Jorge, Alpha Trade FX är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Juan Carlos, förklara hur allt hände, så att du kommer att hjälpa många människor att inte falla i deras fälla.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.