alfa åsikt

⭐ Åsikter och information om mäklaren Alpha ⭐

¿Är Alpha-mäklare (även känd som alphax.co.uk) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Alpha pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Alpha? alfa är a mäklare av: Forex och CFD.

✔️ Mäklaren nämner ingå i: Alpha FX Group plc.

✔️ Var är den baserad? Alfa är baserat på: Ej nämnt.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Alpha nämner att vara reglerad av FCA och det är falskt.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Alpha hemsida
Alpha hemsida

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Alpha erbjuder. När det gäller Alpha noterar vi att det inte har olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin hemsida: vi ser några förklaringar av produkterna som Alpha erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

✳️ Alfafunktioner ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: +44 (0)20 3800 0120 | +1 (437) 370 4366 | +31 (0)20 3690 491 | +44 (0)7780 901 979

🔸 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

🔸 webbplats: alphax.co.uk

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Alfabetyg ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om alfa vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Alpha säker? Hur pålitlig är Alpha? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Alpha. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av alfa?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 5/5 - (224 röster)

2 kommentarer om «Alpha – alphax.co.uk»

 1. Manuel svar

  Jag har blivit lurad Företaget är Alpha Fx Group licensnummer 05108142 770377 900849 M18265420 Kontakt per telefon och wasap Marlene Sheils: telefon- +44 20 36952377 – Whatsapp: + 44 20 45773379 andra personer 43 720710860 Raquel Franc44: 7391 Raquel Franc472933 2022 5000 Övrigt 8148 namn jag såg i ett utkast till kontrakt: Leyna Kraus, Katerina Lehu Pylioti De kontaktade mig per telefon i april 5400, de skapade mig ett konto på en handelsplattform. Efter en tid erbjöd de mig en investering, som jag inte ville ha var mycket pengar. Senare sa de till mig att köpa bitcoin, de pengarna specifikt €2022 XNUMX, det fanns på ett myntbasekonto, de ringde mig att de skulle ta bort det därifrån och lägga det på plattformen, det stämmer, på plattformen ser jag €XNUMX XNUMX , jag begär ett uttag på €XNUMX i augusti XNUMX och jag får det inte och jag har tappat all kontakt, de ringer mig inte och de svarar inte heller på whatsapp. Jag skulle be dig att hjälpa mig eller berätta vad jag måste göra, samt hur man sprider informationen så att andra inte faller för denna mäklare. Tack på förhand

  • palitligvalutamaklare.com Postförfattaresvar

   Hej Manuel, Alpha är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.