Alltrades.com åsikt

Åsikter och information om mäklaren Alltrades.com

 

¿Det är den riktigt pålitliga Alltrades.com-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

✔️ Mäklaren Alltrades.com är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

✔️ Alltrades.com är baserat på: de hävdar att de är belägna i Storbritannien, men i verkligheten är de inte registrerade där, denna information är falsk.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Alltrades.com nämner inte absolut något om att vara reglerad, Alltrades.com är en oreglerad mäklare.

Alltrades.com webbplats
Alltrades.com webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Alltrades.com erbjuder. När det gäller Alltrades.com noterar vi att det har 6 olika planer eller kontotyper: Startkonto, Nybörjarkonto, Baskonto, VIP-konto, Platinakonto och Regionalt konto.

🔹 Startkonto: minsta insättning på $ 50, avkastning 5%.

🔹 Nybörjarkonto: minsta insättning på $ 500, avkastning 7%.

🔹 Grundläggande konto: minsta insättning på $ 1.500, avkastning 11%.

🔹 VIP-konto: minsta insättning på $ 5.000, avkastning 13%.

🔹 Platinakonto: minsta insättning på $ 10.000, avkastning 16%.

🔹 Regionalt konto: minsta insättning på $ 50.000, avkastning 18%.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Alltrades.com erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, verkligen inte mycket annat.

 

Alltrades.com-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: alltradesfx.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Alltrades.com Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

Varför? Det är en mäklare som inte har en registrering och inte regleras av någon myndighet, därför vet vi inte var den verkligen finns, dessutom när vi letade efter information och andra recensioner om Alltrades.com fann vi ett stort antal negativa recensioner.

❗ Uppdatering från juni 2021: CNMV, Spaniens finansiella tillsynsmyndighet, har fördömt Alltrades.com för bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av alltrades.com? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

2 kommentarer om «alltrades.com»

 1. John svar

  De återbetalar inte mina pengar, jag har insisterat länge och jag vet inte vad jag ska göra

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan, den här mäklaren ringde Alltrades.com är en SCAMhar många kunder rapporterat Alltrades.com för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
   Låt dig inte luras, de kan inte göra anspråk på någonting från dig, de vill bara att du ska betala vad det än är och de kommer att behålla dina pengar, de är bedragare. Svara inte på dem, skriv inte på något eller skicka dem din dokumentation.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.