Allica Bank recension

⭐ Åsikter och information om Allica Bank ⭐

¿Är Allica Bank (även känd som allicaln.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Allica Bank pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Allica Bank? Allica Bank är en fondförvaltningsplattform och finansiell rådgivning.

✔️ Plattformen nämner vara en del av: Allica Bank Limited.

✔️ Var är den baserad? Allica Bank är baserad i: Den nämner att den ligger i Storbritannien men vi tror att detta är falskt.

✔️ Är det en reglerad plattform? Om vi ​​pratar om reglering, Allica Bank nämner inte att vara reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Allica Banks hemsida
Allica Banks hemsida

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Allica Bank erbjuder. När det gäller Allica Bank noterar vi att den inte har olika planer eller typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin hemsida: vi ser några förklaringar av produkterna som Allica Bank erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

✳️ Allica Bank-funktioner ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: 44.203.322.2630

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: allicaln.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Värdering av Allica Bank ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår uppfattning är att det verkar som en plattform som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Det är en plattform ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Allica Bank vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Allica Bank säker? Hur pålitlig är Allica Bank? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om Allica Bank. 

Update Uppdatering maj 2022: FCA, brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, har anmält Allica Bank på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FCA-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Allica Bank?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 5/5 - (461 röster)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.