Alliance-Capital åsikt

Yttranden och information om Alliance-Capital-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Alliance-Capital (även känd som alliance-capital.cc) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Alliance-Capital-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämner det inte, även om de i den italienska versionen av webbplatsen nämner Waltika Partners LTD

Alliance-Capital är baserat i: Tyskland och Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Alliance-Capital sv: de nämner absolut ingenting om att vara ett reglerat företag, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Alliance-Capital webbplats
Alliance-Capital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Alliance-Capital erbjuder. När det gäller Alliance-Capital noterar vi att de erbjuder tre olika typer av konton; bronskontot, silverkontot och guldkontot.

Bronspaket- Minsta initiala insättning på $ 250, 3 signaler per vecka, hävstång upp till 1:10, bonus upp till 30%, skydd mot negativ balans, utbildningsmaterial, support 24 timmar 5 dagar i veckan.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, 7 signaler per vecka, hävstång upp till 1:50, bonus upp till 50%, skydd mot negativ balans, utbildningsmaterial, support 24 timmar 5 dagar i veckan.

Guldkonto- Minsta 10.000 1 $ initial insättning, personlig ekonomichef, upp till 100: 24 hävstång, obegränsade signaler, negativt balansskydd, 5/XNUMX support.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de produkter och tjänster som Alliance-Capital erbjuder, en del levande grafik, mycket lite information i allmänhet.

 

Alliance-Capital-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: omnämnda

webbplats: allianskapital.cc

Klargörande: Investeringsföretaget Alliance-Capital arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Allianskapitalvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner att den är baserad i Tyskland men den regleras inte av den tyska tillsynsmyndigheten, vilket inte är vettigt. I den italienska versionen av webbplatsen nämns den att den är baserad i Saint Vincent och Grenadinerna, det är inte klart var den är baserad, CONSOB har utfärdat en varning mot Alliance-Capital. 

Uppdatera: nämner att vara en del av Waltika Partners LTD som mäklaren Imperial Finance Group, en mäklare från vilken vi har fått många klagomål och negativa kommentarer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Allians-Kapital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

2 kommentarer om «Alliance-Capital - alliance-capital.cc»

 1. Miluska Salazar svar

  Jag började med $250 och hävde sedan med $1000 mer. Han tjänade cirka 50 dollar om dagen. Efter en månad hade min rådgivare Diego Muñoz en plötslig resa och en dam ringde mig för att informera mig som bara ringde en gång och sedan hörde jag aldrig från henne igen. Capital Alliance Partners är företaget som lurade mig och jag följer upp dem för att rapportera dem till min advokat för att få tillbaka mina pengar. Jag är från Peru och var väldigt försiktig med dem.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Miluska, den här mäklaren ringde Alliance-Capital är en bluff, har många investerare stämt Alliance-Capital för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.