Agricole Trade opinion

Yttranden och information om mäklaren Agricole Trade

 

¿Det är mäklaren Agricole Trade (även känd som agricoletrade.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Agricole Trade-mäklaren är en mäklare av: CFD och Forex.

Mäklaren nämner vara en del av: JonGroce LTD

Agricole Trade bygger på: de nämner att de är baserade i Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Agricole Trade är: de nämner ingenting om dess reglering, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Agricole Trade webbplats
Agricole Trade webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Agricole Trade erbjuder. När det gäller Agricole Trade noterar vi att de inte ger information om att ha olika typer av konton eller planer.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att arbeta är: vi tror att Agricole Trade egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de produkter som Agricole Trade erbjuder, några informativa avsnitt, nyheter om ekonomiska händelser, egentligen inte mycket annat.

 

Agricole-handelsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +34910601316

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: agricoletrade.com/en

Klargörande: Investeringsföretaget Agricole Trade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Agricole Trade värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna).

Uppdatering 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporteras till Agricole Trade för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Agricole Trade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

4 tankar om “Agricole Trade - agricoletrade.com"

 1. jessica Svara

  Vi skapar en sammanslutning av offer för finansiella chiringuitos, vi är flera som påverkas av olika plattformar, så det här är en av många, lita inte på någon som försäkrar dig att återhämta kapitalet, eftersom det finns påstådda advokatbyråer som erbjuder att återvinna allt huvudstaden men det är falskt, det finns många sätt som de fuskar igen, skicka inte pengar till någon som ser till att du återvinner kapitalet.

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Jessica, vi tackar dig för att du berättade om din erfarenhet med Agricole Trade-mäklaren. Det låter väldigt, väldigt dåligt vad du säger, och framför allt talar det väldigt dåligt om Agricole Trade-mäklaren.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, e-post, telefonnummer som de kontaktade dig från)?

   hälsningar

 2. Jesus manuel hernandez majadas Svara

  Ami de lurade mig pengar som jag hade på mitt konto över hela mitt ansikte

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Jesus, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med Agricole Trade-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Vad menar du med bluff? Förklara oss.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.