ActivTrades åsikt

Åsikter och information om ActivTrades-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga ActivTrades-mäklaren (aka activtrades.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

ActivTrades-mäklaren är en mäklare av: Forex, ETF och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: ActivTrades Corp och ActivTrades PLC.

ActivTrades är baserat i: England och Wales.

Om vi ​​pratar om reglering, ActivTrades-mäklaren regleras av FCA.

ActivTrades webbplats
ActivTrades webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som ActivTrades erbjuder. När det gäller ActivTrades noterar vi att du bara har en typ av konto. Det här är några av dess fördelar:

  • Negativt balansskydd, fondskydd, direkt genomförande, 24/5 stöd, flera valutor (mellan större EUR, USD och CHF), bland andra..

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: ActivTrades-plattformen, MT4 och MT5.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurserna och hjälpmedlen som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som ActivTrades erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

ActivTrades-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +1 242 603 5201

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: activetrades.com

Klargörande: Investeringsföretaget ActivTrades arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

ActivTrades-värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt att det är en pålitlig mäklare.

Varför? Det är en vederbörligen reglerad mäklare, baserad i länder som garanterar säkerhet, erbjuder tjänster av hög kvalitet och erbjuder ett omfattande och viktigt utbildningsprogram för oerfarna; När vi letade efter information och andra recensioner om ActivTrades fann vi många positiva recensioner som rekommenderar dess användning.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av ActivTrades? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form
<< 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.