Gå till Fx Trade opinion

Åsikter och information om mäklaren Access Fx Trade

 

¿Det är Access Fx Trade-mäklaren (aka accessfxtrade.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Access Fx Trade-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD och binära optioner.

Mäklaren nämner vara en del av: BO Tradefinancials Ltd.

Access Fx Trade är baserat i: Cypern.

Om vi ​​pratar om reglering, regleras Access Fx Trade-mäklaren av CySEC.

Gå till webbplatsen för Fx Trade
Gå till webbplatsen för Fx Trade

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Access Fx Trade erbjuder. När det gäller Access Fx Trade noterar vi att den har fyra olika planer eller kontotyper: Begginer Plan, Advanced Plan, Luxury Plan och Legend Plan.

Nybörjarplan: minsta initiala insättning på $200, 5% insättningsbonus, integrerad support online, dedikerad kontoansvarig, underhållsavgifter, låg handelsfrekvens.

Avancerad plan: minsta initiala insättning på $1.500, 10% insättningsbonus, integrerad onlinesupport, Seniorkontoansvarig, låg handelsfrekvens, gratis uttag.

Lyxplan: minsta initiala insättning på $15.000, 12.5% insättningsbonus, integrerad support online, personlig kontoansvarig, hög handelsfrekvens, gratis uttag.

Legend Plan: minsta initiala insättning på $50.000, 20% insättningsbonus, integrerad onlinestöd, personlig kontoansvarig, maximal handelsfrekvens, gratis uttag.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: egen plattform som heter Access Fx Trade.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Access Fx Trade erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pips-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Få tillgång till FX-handelsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: accessfxtrade.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Få tillgång till FX-värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som regleras av en organisation som vi fortfarande inte anser vara särskilt allvarliga och mycket osäkra, dess huvudkontor är i ett farligt land för investeringar (Cypern); När vi letade efter information och andra utvärderingar om Access Fx Trade hittade vi inte recensioner, det verkar vara en okänd mäklare.

Uppdatering från november 2020: CONSOB, italiensk finansregulator, Du har rapporterat Access Fx Trade för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Access Fx Trade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.