AAATrade yttrande

Åsikter och information om mäklaren AAATrade

 

¿Är mäklaren AAATrade (aka aaatrade.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. Det är värt att nämna att de inte har en version av webbplatsen på spanska.

Mäklaren AAATrade är en mäklare av: CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: AAATrade Ltd.

AAATrade är baserat i: Cypern.

Om vi ​​pratar om reglering, AAATrade är: en reglerad mäklare på Cypern (244/14).

AAATrade webbplats
AAATrade webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som AAATrade erbjuder. När det gäller AAATrade noterar vi att de erbjuder tre olika kontotyper: nybörjarkontot, det erfarna kontot och CryptoExchange-kontot.

Rookie-konto: minsta initiala insättning på $ 500, tillgång till utbildningscenter, med insättning på $ 25.000; en-mot-en utbildning med erfarna handlare, med insättningar på $ 100.000; dedikerad kontoansvarig, rådgivningstjänst.

Erfaren konto : minsta initiala insättning på $ 500, tillgång till utbildningscenter, med insättning på $ 25.000; en-mot-en utbildning med erfarna handlare, med insättningar på $ 100.000; dedikerad kontoansvarig, rådgivningstjänst.

CryptoExchange-konto: minsta initiala insättning på $ 500, tillgång till utbildningscenter, med insättning på $ 25.000; en-mot-en utbildning med erfarna handlare, med insättningar på $ 100.000; dedikerad kontoansvarig, rådgivningstjänst.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: vi tror att AAATrades egen plattform, även MT5 och CryptoExchange-plattformarna.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de produkter som AAATrade erbjuder, några informativa avsnitt, avsnitt med vanliga frågor, verkligen inte mycket mer.

 

AAATrade funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 203 769 och +2245 357,

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.aaatrade.com

Klargörande: Investeringsföretaget AAATrade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

AAATrade betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en reglerad mäklare, men av en UNSAFE-regulator är den baserad i osäkra länder (Cypern), när vi letade efter information om AAATrade fann vi mest negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av AAATrade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «AAATrade - aaatrade.com»

 1. Tobias svar

  De tvingar mig att bestämma mig för att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tobias, AAATrade är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte lämna tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.