4XINCOME åsikt

Åsikter och information om 4XINCOME-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga 4XINCOME-mäklaren (aka 4xincome.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

4XINCOME-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Sky Hub Limited.

4XINCOME är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, 4XINCOME är: de nämner inte information om att äga regler, det är en oreglerad mäklare.

4XINCOME webbplats
4XINCOME webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som 4XINCOME erbjuder. När det gäller 4XINCOME noterar vi att 4XINCOME erbjuder fyra kontotyper: Micro-kontot, Standardkontot, Premium-kontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 100 USD, upp till 1: 500 hävstångseffekt, 1 pip-spread, marknadsutförande.

Standardkonto- Minsta initial insättning på 500 $, upp till 1: 300 hävstångseffekt, 1 pip-spread, telefonhandel, marknadsutförande.

Premiumkonto- Minsta initial insättning på 25.000 $, upp till 1: 100 hävstångseffekt, 0,6 pip-spread, telefonhandel, marknadsutförande.

VIP-konto- Minsta initial insättning på 100.000 $, upp till 1: 100 hävstångseffekt, 0,2 pip-spread, telefonhandel, marknadsutförande.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och den hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: näringsidkarens ordlista, informativa artiklar, ekonomisk kalender, kalkylator, vanliga frågor, egentligen inte mycket annat.

 

4XINCOME-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 91 9388123880

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: 4xincome.com

Klargörande: Investeringsföretaget 4XINCOME arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

4XINCOME-betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), CONSOB (Italiens tillsynsmyndighet) har varnat för 4XINCOME.

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av 4XINKOMST? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.