4xCube recension

Åsikter och information om 4xCube-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga 4xCube-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

4xCube-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: 4xCube Ltd.

4xCube är baserat i: Cooköarna.

Om vi ​​pratar om reglering, 4xCube är: eftersom de inte nämner absolut något om någon reglering (ja om en licens, men detta garanterar oss ingen säkerhet), vilket får oss att tro att 4xCube är en oreglerad mäklare.

4xCube webbplats
4xCube webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som 4xCube erbjuder. I fallet med 4xCube märkte vi att de erbjuder tre olika typer av konton: Standardkontot, Pro-kontot och VIP-kontot.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 5, spridning från 0,3 punkter, hävstång upp till 1: 400, inga provisioner, skalning tillåten, kundsupport i realtid, gratis demo.

Pro-konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, spridning från 0,1 punkter, hävstång upp till 1: 400, provisioner på $ 3 per parti, skalning tillåten, kundsupport i realtid, gratis demo.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på 25.000 0,2 $, spridning från 1 pips, hävstång upp till 400: 3, provisioner på XNUMX $ per parti, skalning tillåten, kundsupport i realtid, gratis demo, dedikerad kontoansvarig, gratis insättningar och uttag.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring om de olika produkterna som 4xCube erbjuder, en viss förklaring till initiala koncept om investeringar, egentligen inte mycket mer.

 

4xCube-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 203 514 och +9306 55 800 878

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: 4xcube.com/en/

Klargörande: Investeringsföretaget 4xCube arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

4xCube-betyg

Varning, bluffmäklare

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Cooköarna), När vi letar efter andra utvärderingar om 4xCube har vi hittat väldigt få (och framför allt negativa), vilket indikerar att det är ett "nytt" företag ...

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av 4xCube? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

7 kommentarer om «4xCube - 4xcube.com»

 1. 4xCube Team svar

  Hej och tack för dina kommentarer till vårt företag.
  Fortfarande är 4xCube Ltd registrerat på Cooköarna under ICA-nummer 12767/2018 och är auktoriserat av FSC (Financial Supervisory Commission) under licensförändringsnummer MC03 / 2018.
  Mer information om vår licens finns i vår regulatorlänk nedan:
  https://www.fsc.gov.ck/cookIslandsFscApp/content/business-contacts/money
  Av den anledningen är det han skriver att vi inte har någon ekonomisk licens falsk information och felaktig framställning.
  Det är också viktigt att nämna att vi granskas av BDO (ett av de största revisionsföretagen i världen), och vi är medlemmar i finanskommissionen, med en skyddsförsäkring för våra investerare på upp till 20.000 XNUMX euro.
  Tveka inte att kontakta vårt 4xCube supportteam för ytterligare information du behöver.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej 4xCube Team, tack så mycket för att du försöker klargöra bedömningen av 4xCube-mäklaren, men om du uppmärksammar granskningen talar vi inte om dess licens utan snarare om en förordning som du inte har. Vi anser inte att dessa licenser eller att vara medlem i Financial Commission eller granskas av BDO som säkra, vi tror att det inte garanterar någon säkerhet. Vi överväger endast säkra mäklare som regleras av ett seriöst tillsynsorgan.

   Hälsningar.

   • 4xCube Team svar

    Hej en gång till,
    Reglering har vi det, även om det inte kände igen det.
    Hur många Cysec Brokers har stängt dörrar under de senaste åren under en europeisk licens och har miljontals dollar i kunder?
    Hur många kunder har tappat sina pengar till följd av marginalminskning på sina handelskonton, efter begränsningar från ESMA och Asic?
    Australiska mäklare kan inte längre ta emot kunder från Europa eller Kina.
    Offshore är helt klart inte din preferens, men valutavärlden förändras och du kommer inte att ha mycket av ett alternativ till att inte offshore på ett par år.
    Tack för din recension, och om du behöver information om vårt företag, tveka inte att kontakta oss.
    4xCube Support Team

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej, men vilken reglering pratar du om? Pratar du om Cook Islands-registret? Detta, som det står, är ett register, inte en förordning, förutom ett land som Cooköarna, som är ett land som ingen vet, lokaliserad gud vet var.

     Å andra sidan anser vi inte att regleringen av Cysec eller Asic är säker, just för att många mäklare med dessa regler har lurat och kunder aldrig kunde få tillbaka ett öre. Vi anser bara att allvarliga landsbestämmelser är säkra. England, Tyskland, USA, Kanada, Italien, Spanien ...

     • 4xCube Team

      Hej och god natt,
      Vi förstår din position i förhållande till offshore-licenser.
      Denna marknad har haft många problem med mäklare som är registrerade i länder som Saint Vincent och Grenadinerna, Vanuatu och Belize. Det är något klart och obestridligt.
      Den enda punkten som jag tycker är viktig att klargöra är att jag fortfarande inte känner till Cooköarna, vi har en ekonomisk licens och inte bara ett register.
      Mer information i länken nedan:
      4xcube .com / wp-content / uppladdningar / 2019/06 / 4xCube-Limited-License-and-Conditions.pdf
      Tack igen,
      4xCube-teamet

     • palitligvalutamaklare.com

      Hej Team, ja, enligt vår mening är det inte säkert, självklart bestämmer klienten själv och vi ger bara vår synpunkt från vår erfarenhet. Tack för att du försöker klargöra tvivlen.

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Vi skulle aldrig rekommendera en offshore-mäklare eftersom en stor del av dem hamnar i ett stort antal missnöjda och / eller lurade kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.