4FX Royal recension

Åsikter och information om 4FX Royal-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga 4FX Royal (aka 4fxroyal.com) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

4FX Royal-mäklaren är en mäklare av: Forex, Futures och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: 4FX Royal LTD

4FX Royal bygger på: de nämner att de är baserade i Storbritannien, Dubai, Singapore och Schweiz, även om mäklaren inte regleras av den finansiella tillsynsmyndigheten i Storbritannien (eller Dubai eller Schweiz), FCA, som den borde. Detta får oss att tro att basen kanske inte är verklig.

Om vi ​​pratar om reglering, 4FX Royal är: de nämner att vara en reglerad mäklare men de nämner inte information för att verifiera nämnda reglering, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

4FX Royal webbplats
4FX Royal webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som 4FX Royal erbjuder. När det gäller 4FX Royal noterar vi att de erbjuder 4 olika kontotyper: Micro-kontot, Standardkontot, Premium-kontot och VIP-kontot.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 250.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 1.000, telefonhandel, fondförvaltning.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 25.000, telefonhandel, fondförvaltning.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 100.000, telefonhandel, fondförvaltning.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de produkter som 4FX Royal erbjuder, några informativa avsnitt, några live-diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket annat.

 

4FX Royal-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +441512681786 och +441512681774

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: 4fxroyal.com y cdnxfor.com

Klargörande: Investeringsföretaget 4FX Royal arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

4FX Royal Rating

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad.

Uppdatering 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har Rapporteras till 4FX Royal för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av 4FXRoyal? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.