362 Granskning av Liveoption

Åsikter och information om mäklaren 362 Liveoption

 

¿Är 362 Liveoption (aka 362liveoption.com) mäklare verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

362 Liveoption-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: FX Live Limited (ej kontrollerbar).

362 Liveoption bygger på: De hävdar att de är belägna i England, men detta är falskt, eftersom det inte är reglerat i det landet.

Om vi ​​pratar om reglering, 362 Liveoption-mäklaren nämner ingenting alls om att vara reglerad, 362 Liveoption är en oreglerad mäklare.

362 Liveoptions webbplats
362 Liveoptions webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som 362 Liveoption erbjuder. När det gäller 362 Liveoption noterar vi att webbplatsen inte ger information om förekomsten av olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget erbjuder handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som 362 Liveoption erbjuder, några live-diagram, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella händelser, pips-kalkylator , verkligen inte mycket annat.

 

362 Liveoption-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: har inte.

webbplats: 362liveoption.com

Klargörande: Investeringsföretaget 362 Liveoption arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

362 Betyg för Liveoption

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en extremt farlig mäklare eftersom den inte är reglerad, den använder falska data för att verka legitim (en kopia av dålig kvalitet som mycket uppenbarligen redigerats från det brittiska företagsregistret ses), därför vet vi inte varifrån den fungerar; När vi letade efter information och andra betyg på 362 Liveoption hittade vi många negativa recensioner.

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat 362 Liveoption på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av 362 Liveoption? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.