360 Binär FX-granskning

Åsikter och information om mäklaren 360 Binary FX

 

¿Det är den verkligt tillförlitliga 360 binära FX-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

360 Binary FX-mäklaren är en Mäklare av: Forex, Cryptocurrency och Binary Options som också erbjuder betalda kurser.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det

360 Binary FX är baserat i: förment Storbritannien. Förmodligen för att om det verkligen är baserat i Storbritannien, borde det vara ett företag som regleras av FCA (UK regulator), vilket inte händer, och vad får oss att tro att dess bas i Storbritannien inte är verklig.

Om vi ​​pratar om reglering, 360 Binary FX är: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att 360 Binary FX är en oreglerad mäklare.

360 Binär FX-webbplats
360 Binär FX-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som 360 Binary FX erbjuder. När det gäller 360 Binary FX noterar vi att 360 Binary FX erbjuder 3 olika typer av konton: Starter Course, Premium Course och Delux Course.

Startkurs: $ 300 insättning, 150 punkter, du får $ 999.

Premiumkurs: $ 1.000 insättning, 250 punkter, du får $ 4.999.

Delux-kurs: $ 5.000 insättning, 350 punkter.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: 360 Binary FXs egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några live-diagram, verkligen inte mycket mer än detta.

 

360 binära FX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: hittades inte

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: www.360binaryfx.com/index.html

Klargörande: Investeringsföretaget 360 Binary FX arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

360 Binär FX-värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, det erbjuder binära optioner, När vi letade efter andra recensioner på 360 Binary FX hittade vi mestadels negativa recensioner ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av 360 Binary FX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.