27Pröva yttrande

Yttranden och information om mäklaren 27Proquote

 

¿Är mäklaren 27Proquote (aka 27proquote.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren 27Proquote, är en mäklare av: Forex, Futures och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Empire Capital LLC.

27Proquote är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, 27Proquote-mäklaren nämner ingenting alls om att vara reglerad, 27Proquote är en oreglerad mäklare.

27Prövningswebbplats
27Prövningswebbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som 27Proquote erbjuder. I fallet med 27Proquote noterar vi att det har tre olika planer eller kontotyper: det väsentliga kontot, det ursprungliga kontot och signaturkontot.

Viktigt konto: minsta initiala insättning på $1.000, Demokonto, dagliga marknadsöversikter och ekonomisk forskning, dagliga analytikerapplikationer, dedikerad kontorepresentant 2 dagar / vecka.

Ursprungligt konto: minsta initiala insättning på $5.000, Demokonto, dagliga marknadsöversikter och finansiell forskning, dagliga analytikerapplikationer, 2 dagar / vecka dedikerad kontorepresentant, öppen tillgång till forskning, speciella handelsvillkor.

Signaturkonto: minsta initiala insättning på $25.000, Demokonto, dagliga marknadsöversikter och ekonomisk forskning, dagliga analytikerapporter, 2 dagar / vecka dedikerad kontorepresentant, full tillgång till videobibliotek, öppen tillgång till forskning, speciella handelsvillkor, Trading Central - SMS-meddelande, en-mot-en-möten med kontoombudet.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4 och MT5 plattformar.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som 27Proquote erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

27Fördelningsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen (avsnittet "kontakta oss")

webbplats: 27proquote.com

Klargörande: Investeringsföretaget 27Proquote arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

27Prövbetyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och är baserad i ett mycket osäkert land (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra recensioner om 27Proquote fann vi många negativa recensioner.

Uppdatering från februari 2021: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat 27Protokoll för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av 27Proquote? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

4 kommentarer om «27Proquote - 27proquote.com»

  1. Juan Luis svar

    Jag bor i Spanien och på grund av frågan bestämde jag mig för att investera med 27provote, just nu på plattformen kommer jag att ha cirka 25.000 2 euro på grund av covidfrågan i Storbritannien eftersom den sista kontakten jag hade med rådgivaren var att polisen skulle inte låta dem komma in på kontoren, jag har varit utan kontakt i två veckor och efter att ha läst några kommentarer vet jag inte längre hur jag kan göra anspråk på pengarna.

  2. katherine svar

    Jag skickar ett uttag på 250EUR till 27proquote.com och har fortfarande inte tillbaka pengarna. Jag behöver pengar och vill ha tillbaka pengarna
    -------------------------------
    Jag skickade ett uttag på 250EUR till 27proquote.com och jag har fortfarande inte fått tillbaka pengarna. Jag behöver pengar och jag vill ha tillbaka pengarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.