22 Pips opinión

⭐ Opiniones e información sobre el broker 22 Pips ⭐

¿Es el broker 22 Pips (también conocido como 22pips.com) realmente confiable? ✅ ¿Es seguro que inviertas tu dinero con ésta empresa? ❎ ¿22 Pips es confiable? ❎ En este apartado analizaremos a la empresa y su reputación como tal en internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ ¿Qué es 22 Pips? 22 Pips es un mäklare av: Kryptovalutor och CFD: er.

✔️ Mäklaren nämner ingå i: Ej nämnt.

✔️ ¿Donde tiene base? 22 Pips tiene base en: No es mencionado.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, el broker 22 Pips menciona ser regulado porla MIFID y FSCS pero es falso.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Página web de 22 Pips
Página web de 22 Pips

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton que 22 Pips ofrece. En el caso de 22 Pips notamos que no posee diferentes planes o tipos de cuenta.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel que la empresa provee a los traders en su página web: vemos algunas explicaciones de los productos que 22 Pips ofrece, explicación de conceptos básicos del mundo de las inversiones, realmente no mucho más.

✳️ Características de 22 Pips ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: har inte

🔸 webbplats: 22pips.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Valoración de 22 Pips ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om 22 Pips vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ ¿22 Pips es seguro? ¿Qué tan confiable es 22 Pips? ❎ Consideramos que es una empresa poco segura, poco confiable y no la recomendamos. ❎ ¿Por qué? Por las razones mencionadas anteriormente. Aquí podrás leer comentarios sobre 22 Pips. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av 22 Pips?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 5/5 - (299 röster)

2 tankar om “22 Pips – 22pips.com"

 1. Mora22 Svara

  Jag har inte svarat på dagar, hur vet jag om jag blev lurad?

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hola Mora22, 22 Pips es una ESTAFA, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.