Skycapital yttrande

Åsikter och information om 10crypto-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga 10crypto (aka 10crypto.io) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

10crypto-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Kase Partnership Ltd.

10crypto är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, 10crypto-webbplatsen nämner absolut ingenting om att vara reglerad, 10crypto är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
10crypto webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som 10crypto erbjuder. När det gäller 10crypto noterar vi att de har två olika planer eller kontotyper: detaljhandelskontot och det professionella kontot.

Detaljhandelskonto: negativt balansskydd, tillgång till alla tillgångar, 1:30 hävstång, täckt av IFC (Investor Compensation Fund).

Professionellt konto- Negativt balansskydd, tillgång till binära och digitala system, hävstång upp till 1: 500, handelsturneringar, omfattas inte av IFC.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: 10cryptos egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som 10crypto erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

10crypto-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +310655987730

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: 10crypto.io

Klargörande: Investeringsföretaget 10crypto arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

10crypto Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om 10crypto hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av 10krypto ? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

2 kommentarer om «10crypto - 10crypto.io»

 1. Armi svar

  Elen Ross är den bästa mäklarassistenten. Hon håller alltid sitt ord. Om de tycker att det är ett bedrägeri beror det på att aktiemarknaden gick i konkurs

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Armi, vi har inte förstått dina kommentarer om 10crypto.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.