Skycapital yttrande

Åsikter och information om 1000Extra-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren 1000Extra (aka 1000extra.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

1000Extra-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: 1000 Extra Ltd och Infomexicana de Servicios Mercantiles SA de CV.

1000Extra är baserat i: Israel, Mexiko och Saint Vincent och Grenadinerna, även om det inte nämner något om de regler som det borde ha i dessa länder. Detta får oss att tro att deras platser inte är riktiga.

Om vi ​​pratar om reglering, 1000Extra-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, 1000Extra är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
1000Extra webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som 1000Extra erbjuder. När det gäller 1000Extra noterar vi att det inte erbjuder information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som 1000Extra erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

1000 Extra funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +97 239 155 972

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: 1000extra.com

Klargörande: Investeringsföretaget 1000Extra arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

1000 extra betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder, när vi letade efter information och andra utvärderingar om 1000Extra hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av 1000 Extra? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

2 tankar om “1000Extra - 1000extra.com"

 1. Paola Svara

  Oreglerad mäklare, fuskar han sina kunder och behåller deras pengar.

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Paola, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med 1000Extra-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om 1000Extra-mäklaren.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, e-post, telefonnummer som de kontaktade dig från)?

   hälsningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.