10-investing.com åsikt

Åsikter och information om mäklaren 10-investing.com

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren 10-investing.com? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren 10-investing.com är en mäklare av: CFD på aktier.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

10-investing.com är baserat på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren 10-investing.com nämner inte absolut något om att vara reglerad, 10-investing.com är en oreglerad mäklare.

10-investing.com webbplats
10-investing.com webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som 10-investing.com erbjuder. När det gäller 10-investing.com hittade vi inte information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och den hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar om de produkter som 10-investing.com erbjuder, verkligen inte mycket mer.

 

Funktioner i 10-investing.com

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte

E-post: inte har (du måste registrera dig för att kontakta)

webbplats: 10-investing.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Betyg på 10-investing.com

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte helt var den ligger eller vilket företag den tillhör. När vi letade efter information och andra recensioner på 10-investing.com hittade vi många negativa recensioner.

Uppdatering från januari 2021: CNMV, spansk finansregulator, Du har rapporterat 10-investing.com för bedrägliga aktiviteter.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av 10-investing.com? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

6 tankar om “10-investering - 10-investing.com"

 1. Mara Svara

  Det är en bluff, jag vet inte vart jag ska gå, skriv till forumet, jag heter Mara

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Mara, det är bäst att skriva och rapportera genom dessa forum alla mäklare som lurar tusentals människor varje dag, lägga upp deras detaljer, vad de ber om dem, vad de säger och så kan vi avsluta dem.

   Hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com Svara

   Hej Redon, den här mäklaren heter 10-investering är en SCAM, CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt 10-investering för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare.
   Skicka inte dokumentation eller något annat, varken dokument eller pengar och kräva tillbaka dina pengar, att de skickar tillbaka dem till dig, inte underteckna något.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   En hälsning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.